Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Citrongravad mørbrad eller svinekam

Citrongravad mørbrad eller svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.svinekam (helt uden fedt)
1 kg.svinemørbrad
50 g.sukker
1 tsk.timian
50 g.salt
2 spsk.peber fra kværn
1 citron, revet skal af den
 
 Salat:
 salathoveder
 majs
 ærter
 
 Sennepssovs:
3 dl.ymer
225 g.mayonnaise
 salt
 peber
2 dl.creme fraiche
4 spsk.sennep
 purløg
 klippet
 


Opskrift:

Mørbrad eller svinekam kommes i en plasticpose sammen med alle ingredienserne. Posen lukkes og lægges i køleskab i 3 døgn.
I denne periode skal kødet gnides og vendes i posen 2 eller 3 gange i døgnet. Det er ikke nødvendigt at åbne posen.

Herefter tages kødet op af posen, og indholdet hældes bort. Kødet skrabes eller skylles let, så der ikke er for meget timian på. Skæres i tynde skiver, pas på, for det er MEGET mørt.

Serveres med salat og sennepssovs







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18878 gange,
og udskrevet 409 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helene  -  2017-01-22 18:21:12
Hvordan steges den i ovn eller i gryde og hvilken temperatur skal den have


lis  -  2010-09-06 12:52:42
den er færdig og skal serveres kold


Claus  -  2009-05-25 10:18:44
Hvornår steges mørbraden? Steges den som bøffer i skiver eller steges den hel i gryde eller?


talos(Slagter)  -  0000-00-00 00:00:00
det er også den god måde: til grill bøfer