svinekam (helt uden fedt)1 kg. svinekam (helt uden fedt)
1
kg.
svinemørbrad1 kg. svinemørbrad
50
g.
sukker50 g. sukker
1
tsk.
timian1 tsk. timian
50
g.
salt50 g. salt
2
spsk.
peber fra kværn2 spsk. peber fra kværn
1
citron, revet skal af den1 citron, revet skal af den
Salat: Salat:
salathoveder salathoveder
majs majs
ærter ærter
Sennepssovs: Sennepssovs:
3
dl.
ymer3 dl. ymer
225
g.
mayonnaise225 g. mayonnaise
salt salt
peber peber
2
dl.
creme fraiche2 dl. creme fraiche
4
spsk.
sennep4 spsk. sennep
purløg purløg
klippet klippet
Opskrift:
Mørbrad eller svinekam kommes i en plasticpose sammen med alle ingredienserne.
Posen lukkes og lægges i køleskab i 3 døgn.
I denne periode skal kødet gnides og vendes i posen 2 eller 3 gange i døgnet.
Det er ikke nødvendigt at åbne posen.
Herefter tages kødet op af posen, og indholdet hældes bort.
Kødet skrabes eller skylles let, så der ikke er for meget timian på.
Skæres i tynde skiver, pas på, for det er MEGET mørt.
Serveres med salat og sennepssovs
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 20158 gange, og udskrevet 468 gange.
Kommentarer
Helene - 2017-01-22 18:21:12 Hvordan steges den i ovn eller i gryde og hvilken temperatur skal den have
lis - 2010-09-06 12:52:42 den er færdig og skal serveres kold
Claus - 2009-05-25 10:18:44 Hvornår steges mørbraden? Steges den som bøffer i skiver eller steges den hel i gryde eller?
talos(Slagter) - 0000-00-00 00:00:00 det er også den god måde: til grill bøfer
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider