Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt lammetunge i peberrod

Sprængt lammetunge i peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammetunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 lammetunger
8 skalotteløg
200 g.usaltet smør, blødgjort
½ dl.hvidvinseddike
1 dl.hvidvin
1 stk.peberrod, ca 4 cm.
1 bdt.Brøndkarse
800 g.grøntsager, efter sæson og smag
 


Opskrift:

Tungerne prikkes med en gaffel, drysses rigeligt med salt og står koldt i 12 timer. Skylles derefter i 10 minutter under rindende vand.

Skalotteløgene sauteres i lidt af smørret. Eddiken tilsættes og koges næsten væk. Hvidvin og tungerne tilsættes og dampes ved svag varme i 20 minutter under låg.

Tungerne tages op og flås. Fonden koges ind, til den jævner. Fonden piskes med resten af smørret, tilsættes den hakkede brøndkarse og smages til med fintrevet peberrod.

Retten serveres med de kogte grøntsager og små pille kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9768 gange,
og udskrevet 148 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hanne danielsen  -  2012-08-13 15:16:16
desværre var tungerene helt uspiselige - end ikke to x 20 minutter til hjalp. Jeg måtte kassere dem!