Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sprængt lammetunge i peberrod

Sprængt lammetunge i peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammetunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 lammetunger
8 skalotteløg
200 g.usaltet smør, blødgjort
½ dl.hvidvinseddike
1 dl.hvidvin
1 stk.peberrod, ca 4 cm.
1 bdt.Brøndkarse
800 g.grøntsager, efter sæson og smag
 
Opskrift:
Tungerne prikkes med en gaffel, drysses rigeligt med salt og står koldt i 12 timer. Skylles derefter i 10 minutter under rindende vand.

Skalotteløgene sauteres i lidt af smørret. Eddiken tilsættes og koges næsten væk. Hvidvin og tungerne tilsættes og dampes ved svag varme i 20 minutter under låg.

Tungerne tages op og flås. Fonden koges ind, til den jævner. Fonden piskes med resten af smørret, tilsættes den hakkede brøndkarse og smages til med fintrevet peberrod.

Retten serveres med de kogte grøntsager og små pille kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10675 gange,
og udskrevet 176 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

hanne danielsen  -  2012-08-13 15:16:16
desværre var tungerene helt uspiselige - end ikke to x 20 minutter til hjalp. Jeg måtte kassere dem!