Indbagte hamburgerkoteletter

Indbagte hamburgerkoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 tyk, rå skive hamburgerryg pr. person
50 g.god hvidløgsost (Tartare eller lign)
1 skive(færdigkøbt) butterdej pr. kotelet
 salt
 peber
 æg til pensling
 
Opskrift:
Hamburgerkoteletterne bankes helt flade og steges hurtig ved stærk varme drysses med salt og peber, afkøles let.

Imens rulles butterdejspladerne ud, en ad gangen Et godt lag hvidløgsost smøres på butterdejspladerne - idet den yderste kant friholdes Læg en hamburgerkotelet på hver plade og fold halvdelen over som låg. Tryk godt til i kanterne, lim evt. med lidt sammenpisket æg. Skær et par luftholder i låget og pensl med æg.

Sættes i ovnen ved 200 grader C i 20- 25 min. til butterdejen er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 19078 gange,
og udskrevet 424 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-20 11:11:04
Jeg synes det er en helt kanon ret. Det smager fantastisk. Jeg serverer hasselback kartofler, bearnaisesovs og grøn salat til. Husk at ligge samlingen på butterdejen nedad, så bliver de meget pænere.

  -   2007-11-16 10:49:14
Hold igen med salt, da hamburgerryg er meget salt i sig selv.

  -   2007-01-17 15:59:45
Hvidløgsosten giver en formidabel god smag til kødet.. vi fik flødekartofler og blandet salat til

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er jeres forslag som tilbehør?