Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagte hamburgerkoteletter

Indbagte hamburgerkoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 tyk, rå skive hamburgerryg pr. person
50 g.god hvidløgsost (Tartare eller lign)
1 skive(færdigkøbt) butterdej pr. kotelet
 salt
 peber
 æg til pensling
 


Opskrift:

Hamburgerkoteletterne bankes helt flade og steges hurtig ved stærk varme drysses med salt og peber, afkøles let.

Imens rulles butterdejspladerne ud, en ad gangen Et godt lag hvidløgsost smøres på butterdejspladerne - idet den yderste kant friholdes Læg en hamburgerkotelet på hver plade og fold halvdelen over som låg. Tryk godt til i kanterne, lim evt. med lidt sammenpisket æg. Skær et par luftholder i låget og pensl med æg.

Sættes i ovnen ved 200 grader C i 20- 25 min. til butterdejen er gylden.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14957 gange,
og udskrevet 363 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tina  -  2010-02-20 11:11:04
Jeg synes det er en helt kanon ret. Det smager fantastisk. Jeg serverer hasselback kartofler, bearnaisesovs og grøn salat til. Husk at ligge samlingen på butterdejen nedad, så bliver de meget pænere.


AKP  -  2007-11-16 10:49:14
Hold igen med salt, da hamburgerryg er meget salt i sig selv.


Birgit  -  2007-01-17 15:59:45
Hvidløgsosten giver en formidabel god smag til kødet.. vi fik flødekartofler og blandet salat til


  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er jeres forslag som tilbehør?