tyk, rå skive hamburgerryg pr. person 1 tyk, rå skive hamburgerryg pr. person
50
g.
god hvidløgsost (Tartare eller lign) 50 g. god hvidløgsost (Tartare eller lign)
1
skive
(færdigkøbt) butterdej pr. kotelet 1 skive (færdigkøbt) butterdej pr. kotelet
salt salt
peber peber
æg til pensling æg til pensling
Opskrift:
Hamburgerkoteletterne bankes helt flade og steges hurtig ved stærk varme drysses med salt og peber, afkøles let.
Imens rulles butterdejspladerne ud, en ad gangen Et godt lag hvidløgsost smøres på butterdejspladerne - idet den yderste kant friholdes Læg en hamburgerkotelet på hver plade og fold halvdelen over som låg. Tryk godt til i kanterne, lim evt. med lidt sammenpisket æg. Skær et par luftholder i låget og pensl med æg.
Sættes i ovnen ved 200 grader C i 20- 25 min. til butterdejen er gylden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(6 stemmer)
Opskriften er vist 16340 gange, og udskrevet 394 gange.
Kommentarer
Tina - 2010-02-20 11:11:04 Jeg synes det er en helt kanon ret. Det smager fantastisk. Jeg serverer hasselback kartofler, bearnaisesovs og grøn salat til. Husk at ligge samlingen på butterdejen nedad, så bliver de meget pænere.
AKP - 2007-11-16 10:49:14 Hold igen med salt, da hamburgerryg er meget salt i sig selv.
Birgit - 2007-01-17 15:59:45 Hvidløgsosten giver en formidabel god smag til kødet.. vi fik flødekartofler og blandet salat til
- 0000-00-00 00:00:00 Hvad er jeres forslag som tilbehør?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider