Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hamburgergryde

Hamburgergryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hamburgergryde, billede 4 Hamburgergryde, billede 1 Hamburgergryde, billede 2 Hamburgergryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Hamburgerryg, rå
300 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
2 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 kviste Timian, tørret
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Hvidkålen skæres i strimler, gulerødderne skæres i tynde stave og kartoflerne skæres i tynde skiver.

Skær hamburgerryg i smalle stave og bland dem med de øvrige ingredienser i en gryde.

Hæld vand ved og krydr med timian, salt og peber. Lad den koge under låg i 15-20 min.

Smag til og server med hakket persille på.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)

Opskriften er vist 51450 gange,
og udskrevet 2425 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3992 (950 kcal)
KJ pr. Pers. 1330 (316 kcal)
Vægt ialt 1575 gram
Vægt pr. Pers. 525 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 253 KJ (60 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 7.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

fru Hansen  -  2011-02-02 10:52:08
Skal den ikke jævned. det virker som suppe. Eller har jeg overset noget.

Aneik  -  2007-10-14 17:48:01
Jeg mente nem og hurtig at lave

Aneik  -  2007-10-14 17:47:01
Rigtig god - den er men og hurtig at lave