Kog en hamburgerryg ved svag varme i en halv times tid. Brug vand eller halvt vin og vand tilsat sukker og et par laurbærblade. Lad hamburgerryggen køle af i suppen.
Skær et bundt porrer og 250 g gulerødder i skiver eller stænger og damp dem møre. Lad dem dryppe af og læg dem på et fad.
Pisk 4 spsk olivenolie sammen med 2 tsk grovkornet dijonsennep og 1 spsk lys vineddike. Smag til med salt og peber. Fordel et bundt dild over grøntsagerne og hæld dressingen over.
Skær hamburgerryggen i skiver og servér til grøntsagerne sammen med nye kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 31908 gange, og udskrevet 464 gange.
Kommentarer
- 2010-05-11 23:45:34 En hamburgerryg skal koge i mindst en time og derefter hvile i vandet i mindst en time for at blive ordentligt mør! ....og køb helst en hamburgerryg ved slagteren, så er den nemlig ikke pumpet op med vand! Den er dyrere, men smager også meget bedre.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider