Kom vand i en gryde. Kom sukker, laurbærblad og allehånde i og lad det koge op. Læg en hamburgerryg i gryden og lad den simre 35 minutter. Pas på den ikke koger for voldsomt. Lad den derefter svale af i suppen.
Krydderblanding:
Bland finthakket løg, reven emmentaler, timian og estragon.
Skær kartofler, gulerødder og pastinak eller persillerod i tynde skiver. Læg rodfrugterne lag på lag med krydderblandingen i et smurt, ovnfast fad. Drys salt og peber mellem lagene.
Hæld piskefløde over og drys lidt ekstra ost på toppen. Bag ved 225 grader C alm. ovn i en halv time.
Server hamburgerryggen i tynde skiver med rodfrugtgratinen og en god dijonsennep.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(8 stemmer)
Opskriften er vist 83335 gange, og udskrevet 2849 gange.
Energi:
KJ total 20450 (4869 kcal)
KJ pr. Pers. 5112 (1217 kcal)
Vægt ialt 3278 gram
Vægt pr. Pers. 819 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 623 KJ (148 kcal) Protein 6.2 gram Fedt 10.1 gram Kulhydrat 9.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider