Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg med rodfrugtgratin

Hamburgerryg med rodfrugtgratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hamburgerryg med rodfrugtgratin, billede 4 Hamburgerryg med rodfrugtgratin, billede 1 Hamburgerryg med rodfrugtgratin, billede 2 Hamburgerryg med rodfrugtgratin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hamburgerryg, rå
Rigeligt letsaltet vand
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 laurbærblade
6 Allehånde, hel
   
  Krydderblanding:
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
1 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Estragon, frisk
   
  Rodfrugtgratin:
500 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
500 gram Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
 
6 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Emmentaler. 45+ Revet:
1 tsk 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl 40 gram

1 skive ost vejer ca. 25 gram
   


Opskrift:

Kom vand i en gryde. Kom sukker, laurbærblad og allehånde i og lad det koge op. Læg en hamburgerryg i gryden og lad den simre 35 minutter. Pas på den ikke koger for voldsomt. Lad den derefter svale af i suppen.


Krydderblanding:
Bland finthakket løg, reven emmentaler, timian og estragon.

Skær kartofler, gulerødder og pastinak eller persillerod i tynde skiver. Læg rodfrugterne lag på lag med krydderblandingen i et smurt, ovnfast fad. Drys salt og peber mellem lagene.

Hæld piskefløde over og drys lidt ekstra ost på toppen. Bag ved 225 grader C alm. ovn i en halv time.


Server hamburgerryggen i tynde skiver med rodfrugtgratinen og en god dijonsennep.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 80706 gange,
og udskrevet 2794 gange.


Energi:
KJ total 20450 (4869 kcal)
KJ pr. Pers. 5112 (1217 kcal)
Vægt ialt 3278 gram
Vægt pr. Pers. 819 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 623 KJ (148 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu