Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glaseret hamburgerryg med kartoffelsalat

Glaseret hamburgerryg med kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.hamburgerryg
2 laurbærblade
5 sorte peberkorn
5 hele enebær
 Vand så det dækker
1-2 spsk.sennep
2-3 spsk.mørk puddersukker
2 spsk.rasp
 
 Kartoffelsalat:
2 kg.nye kogte kolde kartofler skåret i mundrette stykker
1 bdt.snittede forårsløg
200 g.cherrytomater i halve
2 bdt.radiser i skiver
 
 Dressing:
0.5 dl.rapsolie
4 spsk.friskpresset citronsaft
1-2 tsk.sennep
1-2 tsk.havsalt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Læg hamburgerryggen i en gryde. Hæld vand over så det lige dækker. Tilsæt laurbær, peberkorn og enebær. Bring gryden i kog. Dæmp varmen, læg låg på. Kog hamburgerryggen i ca. 30 min. Fjern plastskindet efter kogning.

Læg den kogte, aftørrede hamburgerryg på ovnristen over bradepanden. Smør den med 1-2 spsk. sennep. Drys 2-3 spsk. puddersukker over. Drys derefter med 1-2 spsk. raps. Sæt kødet midt i ovnen ved 250º i ca. 10 min. til overfladen er gylden, sprød og boblende. Lad den hvile i ca. 10 min. i ovnen inden den skæres ud.

Bland kartofler, forårsløg og tomater sammen til kartoffelsalaten. Radiserne skal først i lige inden servering, da de afgiver farve. Pisk dressingen sammen, hæld den over kartoffelsalaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 24181 gange,
og udskrevet 523 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jamuar70  -  2011-01-25 21:28:43
Jeg havde tilberedt opskriften til mine kolleger, derudover havde jeg også lavet en salat med mango, melon tomat nødder og rosiner (de skal først i liger inden srvering. alle syntes det var rigtig dejlig mad, og det var nemt, når det kun er hamburgerryggen der skal varmes. den kan anbefales her fra det nordjydske. :-D