Glaseret hamburgerryg med kartoffelsalat
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red: |
|
|
Læg hamburgerryggen i en gryde. Hæld vand over så det lige dækker.
Tilsæt laurbær, peberkorn og enebær. Bring gryden i kog.
Dæmp varmen, læg låg på. Kog hamburgerryggen i ca. 30 min. Fjern plastskindet efter kogning.
Læg den kogte, aftørrede hamburgerryg på ovnristen over bradepanden. Smør den med 1-2 spsk. sennep. Drys 2-3 spsk. puddersukker over. Drys derefter med 1-2 spsk. raps. Sæt kødet midt i ovnen ved 250º i ca. 10 min. til overfladen er gylden, sprød og boblende. Lad den hvile i ca. 10 min. i ovnen inden den skæres ud. Bland kartofler, forårsløg og tomater sammen til kartoffelsalaten. Radiserne skal først i lige inden servering, da de afgiver farve. Pisk dressingen sammen, hæld den over kartoffelsalaten. |
|
Opskriften er vist 27747 gange,
og udskrevet 593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jamuar70 - 2011-01-25 21:28:43 Jeg havde tilberedt opskriften til mine kolleger, derudover havde jeg også lavet en salat med mango, melon tomat nødder og rosiner (de skal først i liger inden srvering. alle syntes det var rigtig dejlig mad, og det var nemt, når det kun er hamburgerryggen der skal varmes. den kan anbefales her fra det nordjydske. :-D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne