Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte bagekartofler

Fyldte bagekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 bagekartofier a 250-300g
 olie til pensling
2 tsk.smør eller margarine
1 lillegrøn peber
1 lilleløg
100 g.friske champignoner
4-5 skiverhamburgerryg (100g)
1 ¼ dl.reven ost (80g) +
2 spsk.reven parmesanost
¼ dl.letmælk
1-1¼ tsk.salt
¼ tsk.peber
 
 


Opskrift:

Varm ovnen til 200 grader C.

Skrub I kartofleme rene og tør dem.Stik huller i skallen med en gaffel, pensl skallen let med olie og læg kartoflerne på en rist. Bag dem i ovnen, til de er møre, Ca. 1 ½ time.

Lav fyldet imens:
Skær peber- frugten i tern og hak løget. Smelt fedtstoffet i en teflongrvde og steg løg og peberfrugt blanke på svag varme, ca. 5 min.

Rens og skær svampene i skiver. Skær ham burgerrvggen i tern. Rør svampe og kød i og lad det simre, til svam pene er møre, ca. 5 min. Stil til side. Riv osten og varm mælken.

Tag kartoflerne ud og dæmp ovntemperaturen til 175 grader C. Skær et låg af kartofleme og grav indmaden ud med en ske. Pas på, at skallen ikke går i stvkker. Mos kartoffelindmaden i en skål og til sæt halvdelen af osten, mælken og løgblandingen. Smag til med salt og friskkværnet peber.

kartoffelskallerne med blandingen. Stil kartoflerne på en plade eller i et ovnfast fad og drys resten af osten over. Bag dem ca. 30 min.

Servér straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 44913 gange,
og udskrevet 994 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Malina  -  2014-06-01 18:36:34
De er rigtig gode. Tror nu, at jeg vil skifte den revne ost ud med feta næste gang for at få lidt mere kraftig smag.


Liv  -  2012-08-01 17:03:30
Det lyder rigtig godt - jeg fik lyst til at omgøre min plan for aftensmaden i aften!


lilly wolff  -  2008-03-23 13:06:45
tak for en god inspirerende opskrift.


Mie  -  2007-01-26 17:44:55
evt. rester af fyld kan lægges som toppe på bagepapor ved siden af, bliver også rigtig godt..


Mig  -  0000-00-00 00:00:00
Smager også rigtig godt med bacon i


Kartoffelelskeren  -  0000-00-00 00:00:00
Da jeg lavede dem var der langt fra plads til alt fyldet oven i kartoffelskalderne. Øv.


  -  0000-00-00 00:00:00
Super kartofler. Prøv evt. at udelade hamburgerryggen - så kan kartoflerne også bruges som tilbehør til kød.


  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift kan varmt anbefales.


  -  0000-00-00 00:00:00
Det lyder rigtig godt!


Bettina  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder utrolig lækkert, det vil jeg prøve at lave én af dagene.