Den rå hamburgerryg skæres i ca. ½ - 1 cm tykke skiver.
Svitses i smør ca. 30 sek. på hver side.
Læg skiverne taglagt i et ovnfast fad.
Sauce:
Skalotteløgene finhakkes og gyldnes i det overskydende smør i panden.
Rør sennep og mel sammen og rør dette sammen med løgene. Tilsæt vinen under omrøring og kog godt igennem. Smag til med salt og peber.
Hæld sovsen over koteletterne. Dæk med folie. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. ved max. 200 grader C. alm. ovn.
Vælg det tilbehør, man bedst kan li’, men kartofler - enten kogte eller stegte - vil passe fint. Eller kogte grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 51062 gange, og udskrevet 1252 gange.
Energi:
KJ total 5851 (1393 kcal)
KJ pr. Pers. 1462 (348 kcal)
Vægt ialt 1366 gram
Vægt pr. Pers. 341 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 428 KJ (101 kcal) Protein 8.7 gram Fedt 3.9 gram Kulhydrat 3.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider