Hamburgerryg med gulerodscreme

Hamburgerryg med gulerodscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
600 g.kogt hamburgerryg
3 gulerødder
1 porre
3 dl.grønsagsbouillon (vand + terning)
1 tsk.majsstivelse
1 dl.Cheasy fraiche 9%
1 tsk.dijonsennep
½ tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Gulerødder og porre skæres i mindre stykker og koges ca. 10 min i bouillon. Mixes sammen i en foodprocessor eller blendes og varmes op igen. Majsstivelsen udrøres i syrnet fløde og røres i. Saucen koges igennem og smages til med sennep, salt og peber.

Servér med pasta og dampet spinat samt flûtes.


karakterer:
Opskriften er vist 22288 gange,
og udskrevet 583 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lene B  -  2010-05-14 18:51:01
meget, meget lækker sauce. Også god med kartofler og div. grønsager.