Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg med gulerodscreme

Hamburgerryg med gulerodscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kogt hamburgerryg
3 gulerødder
1 porre
3 dl.grønsagsbouillon (vand + terning)
1 tsk.majsstivelse
1 dl.syrnet fløde 9%
1 tsk.dijonsennep
½ tsk.salt
 peber
 


Opskrift:

Gulerødder og porre skæres i mindre stykker og koges ca. 10 min i bouillon. Mixes sammen i en foodprocessor eller blendes og varmes op igen. Majsstivelsen udrøres i syrnet fløde og røres i. Saucen koges igennem og smages til med sennep, salt og peber.

Servér med pasta og dampet spinat samt flûtes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20356 gange,
og udskrevet 536 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lene B  -  2010-05-14 18:51:01
meget, meget lækker sauce. Også god med kartofler og div. grønsager.