Sherrymarineret hamburgerryg i purløgscreme

Sherrymarineret hamburgerryg i purløgscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hamburgerryg
 
 Marinade
1 bundtpurløg
1.5 tsk.tørrede grønne peberkorn
0.5-1 tsk.tørret basilikum eller 1 spsk frisk basilikum
3 spsk.tør sherry
 
 Sauce:
3-4 dl.Kaffefløde 9%
2 tsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Klip 3 spsk purløg og frik basilikum. Rør marinaden sammen.

Skær hamburgerryggen i pålægstynde skiver, læg skiverne taglagt i et fad med marianden imellem. Tryk kødet let sammen, dæk fadet og sæt det i køleskab i ca. 1 time.

Pisk majsstivelsen ud i fløden og hæld den på en pande. Bring fløden i kog under omrøring, kog kødskiverne heri i ca. 2 minutter. Læg dem efterhånden på et varmt fad. Smag purløgscremen til og hæld den over kødet.

Dampede sukkerærter og gulerødder samt kogte kartofler serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 11952 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-09-10 17:24:45
Kim - det må være resten af marinaden og dét, du har tilbage på panden, der blandes til purløgscreme.. Sådan har vi ihvertfald gjort hér, og det er MEGA lækkert :-)

  -   2010-12-28 13:31:34
vor kom purløgscremen fra ??