Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sherrymarineret hamburgerryg i purløgscreme

Sherrymarineret hamburgerryg i purløgscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/2 kg.hamburgerryg
 
 Marinade
1 bundtpurløg
11/2 tsk.tørrede grønne peberkorn
1/2 - 1 tsk.tørret basilikum eller 1 spsk frisk basilikum
3 spsk.tør sherry
 
 Sauce:
3-4 dl.fløde 13%
2 tsk.majsstivelse
 


Tilbehør:
Dampede sukkerærter og gulerødder samt kogte kartofler.
Opskrift:

Klip 3 spsk purløg og frik basilikum. Rør marinaden sammen.

Skær hamburgerryggen i pålægstynde skiver, læg skiverne taglagt i et fad med marianden imellem. Tryk kødet let sammen, dæk fadet og sæt det i køleskab i ca. 1 time.

Pisk majsstivelsen ud i fløden og hæld den på en pande. Bring fløden i kog under omrøring, kog kødskiverne heri i ca. 2 minutter. Læg dem efterhånden på et varmt fad. Smag purløgscremen til og hæld den over kødet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9991 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kim  -  2010-12-28 13:31:34
vor kom purløgscremen fra ??