Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sherrymarineret hamburgerryg i purløgscreme

Sherrymarineret hamburgerryg i purløgscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1/2 kg.hamburgerryg
 
 Marinade
1 bundtpurløg
11/2 tsk.tørrede grønne peberkorn
1/2 - 1 tsk.tørret basilikum eller 1 spsk frisk basilikum
3 spsk.tør sherry
 
 Sauce:
3-4 dl.fløde 13%
2 tsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Klip 3 spsk purløg og frik basilikum. Rør marinaden sammen.

Skær hamburgerryggen i pålægstynde skiver, læg skiverne taglagt i et fad med marianden imellem. Tryk kødet let sammen, dæk fadet og sæt det i køleskab i ca. 1 time.

Pisk majsstivelsen ud i fløden og hæld den på en pande. Bring fløden i kog under omrøring, kog kødskiverne heri i ca. 2 minutter. Læg dem efterhånden på et varmt fad. Smag purløgscremen til og hæld den over kødet.

Dampede sukkerærter og gulerødder samt kogte kartofler serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10421 gange,
og udskrevet 160 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kim  -  2010-12-28 13:31:34
vor kom purløgscremen fra ??