Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg Piccata

Hamburgerryg Piccata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hamburgerryg Piccata, billede 4 Hamburgerryg Piccata, billede 1 Hamburgerryg Piccata, billede 2 Hamburgerryg Piccata, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Hamburgerryg. kogt
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
80 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Rissalat:
3 dl. Kogte ris 1 dl. kogte ris vejer ca. 65 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
100 gram Blandet salat
   
  Sennepsdressing:
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 dl. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   


Opskrift:

Skær kødet i 1/2 cm tykke skiver. Bland mel og peber. Vend skiverne heri.
Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne i æggemassen.

Smør og olie varmes op på en slip-let pande til det er lysebrunt. Steg piccata-skiverne gyldne ved svag varme, i alt ca. 4 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 67217 gange,
og udskrevet 2336 gange.


Energi:
KJ total 18155 (4322 kcal)
KJ pr. Pers. 4538 (1080 kcal)
Vægt ialt 1610 gram
Vægt pr. Pers. 402 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1127 KJ (268 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 23.3 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-10-01 09:47:26
Hvordan laver man rissalaten ? skal grønsagerne bare blandes i rå ?