| |
|
Hamburgerryg Piccata
Hamburgerryg Piccata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Skær kødet i 1/2 cm tykke skiver. Bland mel og peber. Vend skiverne heri.
Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne i æggemassen.
Smør og olie varmes op på en slip-let pande til det er lysebrunt. Steg piccata-skiverne gyldne ved svag varme, i alt ca. 4 minutter.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 71793 gange, og udskrevet 3033 gange.
| |
|
|
KJ total 18155 (4322 kcal)
KJ pr. Pers. 4538 (1080 kcal)
Vægt ialt 1610 gram
Vægt pr. Pers. 402 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1127 KJ (268 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 23.3 gram
Kulhydrat 7.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
- 2014-10-01 09:47:26 Hvordan laver man rissalaten ?
skal grønsagerne bare blandes i rå ?
|
|