Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Perlehønebryst med pinjekerner

Perlehønebryst med pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøns - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 perlehønebryster a 150 g
 salt
 peber
25 g.smør
2 spsk.pinjekerner
2 dl.hvidvin
6 soltørrede tomater
 dl.piskefløde
100 g.østershatte
200 g.frisk båndpasta
 vand
 olie
 friske persille kviste
 
 


Opskrift:

Perlehønebrysterne krydres med salt og peber og brunes for svag varme i det let gyldne smør. Når alle stykkerne er brune, lægges de tilbage i gryden og pinjekernerne drysses i. Vinen hældes over. Snit tomaterne i tynde strimler og kom dem i sammen med fløden. Når brysterne er kommet i kog, lægges låg på og retten simrer for sagte blus i 40 min. Sluk og lad dem stå og trække i 10 minutter.

Bring vand i kog med olie og salt og kog pastaen efter anvisning på pakken. Tag kødet op og vend den nykogte, afdryppede pasta i sovsen. Fordel den på varme tallerkner, anret et perlehønebryst på hver og garner med de friske østershatte og pynt med en lille kvist frisk persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11986 gange,
og udskrevet 649 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helle  -  2015-04-10 20:34:00
Nem at lave og smager fantastisk.