Koteletterne drysses med sød chili og salt. Brunes på panden i halvdelen af margarinen ca. 1 min. på hver side.
Porrerne skæres i skiver, tomaterne i kvarte. Porrerne svitses ca. 5 min. i resten af margarinen. Tomaterne tilsættes og varmes igennem. Smages til med salt.
Grøntsagerne lægges i bunden af et ildfast fad, koteletterne kommes over.
Stilles i ovnen ca. 10 min. ved 200°.
Serveres med ris og groft brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(23 stemmer)
Opskriften er vist 26452 gange, og udskrevet 742 gange.
Energi:
KJ total 6063 (1443 kcal)
KJ pr. Pers. 1515 (360 kcal)
Vægt ialt 1476 gram
Vægt pr. Pers. 369 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 410 KJ (97 kcal) Protein 9.3 gram Fedt 5.5 gram Kulhydrat 3.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
June - 2015-03-26 09:56:05 Tror der menes tørret chili. Vil pynte retten med en frisk sød chili.
Julie - 2011-06-19 19:44:51 Vil give PawN ret i, at lidt mere chili ikke ville skade.
Det er en god nok ret, smager fint - men synes ikke, at det er meget spændende. Man kan lave fadkoteletter på mange andre mere interessante måder, hvis det står til mig.
PawN - 2010-11-18 16:25:56 God ret. Efter mit temperement, kan den nu godt tåle en til to stærke chili, istedet for den ene søde, men det er jo en smagssag. Den bliver ekstra god, hvis man skærer en bakke champignons i skiver, og svitser sammen med porerne.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider