Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkekotelet i kål

Nakkekotelet i kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 nakkekoteletter à 200 gr.
2 storeløg
600 g.kartofler
1 savoykål
3 dl.sky
 en smule hel peber
 laurbærblade i gaze
 timian
 


Opskrift:

Savoykålen flækkes og blancheres i kogende vand med salt, herefter afdryppes det.
Løg skåret i skiver sauteres af i smøruden at det får farve.

Nakkekoteletterne brunes kraftigt af på en næsten tør pande. I en braissergryde/pande som er smurt, lægges først et lag kål, derpå løg og skrællede kartofler,så koteletterne, krydderpose, derefter løg, kartofler og kål. Retten krydres med salt, peber og en anelse timian. Svinesky til, og retter braisseres i ovnen under tætsluttet låg.

Kan serveres med grov sennep og mørkt brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8805 gange,
og udskrevet 117 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-06-23 07:29:33
Ja det ville være rart med tid........øv kunne godt tænke mig den ;o)


er du dum  -  2007-10-21 18:42:13
hvor lang tid skal de ha?????