nakkekoteletter à 200 gr.4 nakkekoteletter à 200 gr.
2
store
løg2 store løg
600
g.
kartofler600 g. kartofler
1
savoykål1 savoykål
3
dl.
sky3 dl. sky
en smule hel peber en smule hel peber
laurbærblade i gaze laurbærblade i gaze
timian timian
Opskrift:
Savoykålen flækkes og blancheres i kogende vand med salt, herefter afdryppes det.
Løg skåret i skiver sauteres af i smøruden at det får farve.
Nakkekoteletterne brunes kraftigt af på en næsten tør pande.
I en braissergryde/pande som er smurt, lægges først et lag kål, derpå løg og skrællede kartofler,så koteletterne, krydderpose, derefter løg, kartofler og kål. Retten krydres med salt, peber og en anelse timian.
Svinesky til, og retter braisseres i ovnen under tætsluttet låg.
Kan serveres med grov sennep og mørkt brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9776 gange, og udskrevet 149 gange.
Kommentarer
- 2012-06-23 07:29:33 Ja det ville være rart med tid........øv kunne godt tænke mig den ;o)
er du dum - 2007-10-21 18:42:13 hvor lang tid skal de ha?????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider