Nakkekotelet i kål
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Savojkålen flækkes og blancheres i kogende vand med salt, herefter afdryppes det.
Løg skåret i skiver sauteres af i smør uden at det får farve. Nakkekoteletterne brunes kraftigt af på en næsten tør pande. I en braiser gryde/pande som er smurt, lægges først et lag kål, derpå løg og skrællede kartofler, så koteletterne, krydderpose, derefter løg, kartofler og kål. Retten krydres med salt, peber og en anelse timian. Svinesky til, og retter braiseres i ovnen under tætsluttet låg. Kan serveres med grov sennep og mørkt brød. |
|
Opskriften er vist 12292 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-23 07:29:33 Ja det ville være rart med tid........øv kunne godt tænke mig den ;o) er du dum - 2007-10-21 18:42:13 hvor lang tid skal de ha????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne