Portugisisk ovnret
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Oprindelsesland : Portugal Indsendt : |
|
|
Ovnen tændes på 250 grader C, så den er klar når den skal bruges.
Koteletterne bankes let, brunes og lægges i et ovnfast fad. De hakkede løg svitses. Tomater med væde hældes ved og småkoger i ca. 10 min. Bouillon, tomatpuré, hvidløg og oliven tilsættes, og sovsen smages til med krydderierne. Sovsen hældes over koteletterne, parmesanost drysses over, og fadet sættes i ovnen ved 250 grader C i ca. 20 min. Serveres med spaghetti. |
|
Opskriften er vist 29317 gange,
og udskrevet 911 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne