fløde eller creme fraiche.1-2 spsk. fløde eller creme fraiche.
Opskrift:
Varm ovnen op til 180 grader C.
Brun koteletterne let gyldne på panden, og fordel dem i et ovnfast fad.
Svits løgene til de er klare, og læg dem ved koteletterne.
Hæld fedtstoffet fra panden, og kog den af med bouillon. Smag skyen til med
hvidvin / eddike, sennep, estragon, salt og peber. Jævn den let med maizena og evt. lidt fløde eller creme fraiche.
Hæld saucen over koteletterne og lad dem stege færdige i ovnen ca. 30 min. Varm grønærterne i fadet de sidste 5 min.
Tilbehør:
Server retten med grønærter og løse ris evt. iblandet lidt rosiner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(7 stemmer)
Opskriften er vist 21532 gange, og udskrevet 820 gange.
Kommentarer
Tuuma - 2010-03-29 22:29:21 Meget lækker. TIP: steg bacon i tern på pande, og kom dem ovenpå retten i de sidste 5 min. af ovn-stegetiden.
akw - 2007-09-25 13:53:12 retten er nem og dølækker
akw - 2007-09-25 13:51:53 retten er nem og dølækker
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider