Nakkekoteletter i sennepssauce

Nakkekoteletter i sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 nakkekoteletter
2 mellemstore løg
40 g.smør/margarine/olie
1 spsk.hvidvinseddike eller 1 dl. hvidvin
2-3 dl.bouillon
2 tsk.lys kryddersennep
2 spsk.hakket frisk estragon (eller 1 tsk. tørret)
 salt
 peber
 evt. jævning
1-2 spsk.fløde eller creme fraiche.
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 180 grader C.

Brun koteletterne let gyldne på panden, og fordel dem i et ovnfast fad. Svits løgene til de er klare, og læg dem ved koteletterne.

Hæld fedtstoffet fra panden, og kog den af med bouillon. Smag skyen til med hvidvin / eddike, sennep, estragon, salt og peber. Jævn den let med maizena og evt. lidt fløde eller creme fraiche.

Hæld saucen over koteletterne og lad dem stege færdige i ovnen ca. 30 min. Varm grønærterne i fadet de sidste 5 min.

Tilbehør:
Server retten med grønærter og løse ris evt. iblandet lidt rosiner.





karakterer:
Opskriften er vist 24017 gange,
og udskrevet 879 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-29 22:29:21
Meget lækker. TIP: steg bacon i tern på pande, og kom dem ovenpå retten i de sidste 5 min. af ovn-stegetiden.

  -   2007-09-25 13:53:12
retten er nem og dølækker

  -   2007-09-25 13:51:53
retten er nem og dølækker