Nakkekoteletter i sennepssauce
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Varm ovnen op til 180 grader C.
Brun koteletterne let gyldne på panden, og fordel dem i et ovnfast fad. Svits løgene til de er klare, og læg dem ved koteletterne. Hæld fedtstoffet fra panden, og kog den af med bouillon. Smag skyen til med hvidvin / eddike, sennep, estragon, salt og peber. Jævn den let med maizena og evt. lidt fløde eller creme fraiche. Hæld saucen over koteletterne og lad dem stege færdige i ovnen ca. 30 min. Varm grønærterne i fadet de sidste 5 min. Tilbehør: Server retten med grønærter og løse ris evt. iblandet lidt rosiner. |
|
Opskriften er vist 24017 gange,
og udskrevet 879 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Tuuma - 2010-03-29 22:29:21 Meget lækker. TIP: steg bacon i tern på pande, og kom dem ovenpå retten i de sidste 5 min. af ovn-stegetiden. akw - 2007-09-25 13:53:12 retten er nem og dølækker akw - 2007-09-25 13:51:53 retten er nem og dølækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne