Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pikante nakkekoteletter i fad

Pikante nakkekoteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pikante nakkekoteletter i fad, billede 4 Pikante nakkekoteletter i fad, billede 1 Pikante nakkekoteletter i fad, billede 2 Pikante nakkekoteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Nakkekoteletter 1 nakkekotelet vejer ca. 125 gram.
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 tsk. Chili mild, stødt
1 tsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Bacon steges på varm pande.

Nakkekoteletterne brunes en anelse i fedtstoffet fra baconen og tages af og lægges i et ovnfast fad.


Champignonerne renses og skæres i skiver og tilsættes i det resterende fedtstof. Når disse er brunet tilsættes fløde og det "koger" en anelse op.

Pikant osten(hele pakken) tilsættes sammen med chili, salt, peber, og paprika efter hvor stærk man vil have det.


Saucen tages af og hældes over koteletterne - det sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter og pyntes med den stegte bacon.

Retten kan serveres med ris eller hasselbagte kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (88 stemmer)

Opskriften er vist 159029 gange,
og udskrevet 6524 gange.


Energi:
KJ total 10364 (2467 kcal)
KJ pr. Pers. 2591 (616 kcal)
Vægt ialt 1450 gram
Vægt pr. Pers. 362 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 714 KJ (170 kcal)
Protein 11.6 gram
Fedt 16.7 gram
Kulhydrat 1.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-01-23 10:30:15
kan man bruge noget andet i stedet for osten


Caramba  -  2013-02-26 16:08:01
Den var da et hit, jeg lavede en god rissalat til.Mums


anny  -  2012-09-05 12:17:07
sovsen skiller og ser ulækker ud


Tina  -  2009-09-14 16:52:04
Lækkert! Jeg bruger alm koteletter.


  -  2009-01-30 10:59:18
Rigtig god ret bruger mager creme fraice istedet for fløde,og masser af grøntsage, bønner og ærter passer godt til


Morten B  -  2008-11-24 18:32:27
total iorden.. :-) den bliver anbefalet til andre med garanti.... super godt spise


Mette  -  2008-09-26 12:12:52
Rigtig lækker.. men det er en god ide at lave noget lækker salat til, for at lette retten lidt. Den er tung men LÆKKER!!


conny  -  2008-03-12 12:41:41
man kunne evt servere bønner til ristet på panden


Pia  -  2007-08-03 17:02:30
UUUHHMM den er god, den kan også laves med sødmælk i stedet for fløde, så er den ikke så fed, sovsen blir dog lidt tynd men stadig rigtig lækker.


...  -  2007-04-07 10:39:31
Den ret smager for lækkert... Lavede den her for leden, men der blev råbt om grøntsager, hvilke kan man bruge til denne ret?!?! Bare så man ikk ska høre på det brok igen... :-) Men det er en KANON lækker ret..! smager skønt... Mumn


  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en kvart liter, altser 2.5 dl fløde.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Det må være dl, brugte gotdt nok selv 2-3 dl.


ditter  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad menes der med l 1/4 fløde ? Er det en liter og en kvart eller hvad ?


Maj  -  0000-00-00 00:00:00
Helt topp


monse  -  0000-00-00 00:00:00
skøn ret


Mia  -  0000-00-00 00:00:00
Lækkert, når man normalt holder af pikantost. Dejlig anderledes måde at lave koteletter i fad.


Mille  -  0000-00-00 00:00:00
mumse, nem og lækker ret!


sreninga  -  0000-00-00 00:00:00
henrivende


Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Den er lidt vammelsød


Jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
Må absolut prøves igen!!!


Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god ret!!!