Koteletter i pakker
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : |
|
|
Dup koteletterne tørre og steg dem i 2 minutter på hver side i halvdelen af smørret
Læg hver kotelet på et stykke alufolie. Skær løg og champignoner i skiver og svits dem i retsen af smørret. Fordel løg og champignoner over kødet. Skær tomaten i fire skiver og læg en skive i hver pakke. Drys med salt og peber på og luk pakkerne, som når bageren pakker kager ind. Sæt pakkerne i ovnen på en plade i ca. 15 minutter ved 200 grader. Server pakkerne direkte fra ovnen, så hver især åbner sin pakke. Bagte kartofler og grøn salat passer til. |
|
Opskriften er vist 21647 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2010-04-14 16:20:07 Jeg lavede dem uden løg. I stedet svitsede jeg hvidløg, champignon og peberfrugter og hældte over sammen med den friske tomatskive. Det smagte HERLIGT!!! Maria - 2005-01-01 01:01:01 Prøv også at riste lidt bacon og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle og derefter tilføje det i pakken det giver en rigtig god smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne