Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkekoteletter med hasselback-kartofler

Nakkekoteletter med hasselback-kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 nakkekoteletter
 salt
 peber
75 g.smør
4 lysegrønne tyrkiske peberfrugter
8 kartofler
1 spsk.olie
 
 Agurk i dressing:
1 groft reven grøn agurk
 salt
 peber
200 g.kvark
1 spsk.olivenolie
 


Opskrift:

Krydr agurkerne med salt og lad dem stå og trække i 15 minutter. Vrid dem helt fri for vand i et viskestykke og bland den i kvarken sammen med olie og peber.

Skræl kartoflerne og snit dem i skiver, men skær ikke igennem i bunden- kartoflen skal stadig hænge sammen . Pensl dem let med olie og drys dem med lidt groft salt. Bag dem i et ovnfast fad på næstnederste rille ved 200 grader i ca. 1 time.

Krydr koteletterne på begge sider og brun dem i smørret. Læg de hele peberfrugter på panden imellem koteletterne og lad dem stege med i 5 minutter på hver side, efter koteletterne er brunet. Server retten ledsaget af agurkerne i dressing.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14432 gange,
og udskrevet 174 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu