Nakkekoteletter i tomat-olivensauce

Nakkekoteletter i tomat-olivensauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 nakkekoteletter
1 spsk.olie
1 løg
2 fedpresset hvidløg
5 tomater (skoldes, flås og hakkes)
1 spsk.majsstivelse
100 g.champignon
3 kartofler
1 tsk.salt
 Peber
2 dl.hvidvin
50 g.oliven
 
Opskrift:
Koteletterne brunes i olie og tages op. Løget hakkes og svitses. Hvidløg og tomater tilsættes. Majsstivelse udrøres i lidt vand og tilsættes. Kød, finthakkede champignon og vin tilsættes. Kartofler i små terninger tilsættes. Oliven tilsættes. Snurrer sammen ca. 10 min. Smages til med salt og peber.

Serveres med madbrød og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 12054 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-26 18:59:29
Er det sorte eller grønne oliven jeg skal bruge?