Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkekoteletter i tomat-olivensauce

Nakkekoteletter i tomat-olivensauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 nakkekoteletter
1 spsk.olie
1 løg
2 fedpresset hvidløg
5 tomater (skoldes, flås og hakkes)
1 spsk.majsstivelse
100 g.champignon
3 kartofler
1 tsk.salt
 Peber
2 dl.hvidvin
50 g.oliven
 


Tilbehør:
Madbrød og salat
Opskrift:

Koteletterne brunes i olie og tages op. Løget hakkes og svitses. Hvidløg og tomater tilsættes. Majsstivelse udrøres i lidt vand og tilsættes. Kød, finthakkede champignon og vin tilsættes. Kartofler i små terninger tilsættes. Oliven tilsættes. Snurrer sammen ca. 10 min. Smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9475 gange,
og udskrevet 204 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mille  -  2008-05-26 18:59:29
Er det sorte eller grønne oliven jeg skal bruge?