tomater (skoldes, flås og hakkes) 5 tomater (skoldes, flås og hakkes)
1
spsk.
majsstivelse 1 spsk. majsstivelse
100
g.
champignon 100 g. champignon
3
kartofler 3 kartofler
1
tsk.
salt 1 tsk. salt
Peber Peber
2
dl.
hvidvin 2 dl. hvidvin
50
g.
oliven 50 g. oliven
Opskrift:
Koteletterne brunes i olie og tages op. Løget hakkes og svitses. Hvidløg og tomater tilsættes. Majsstivelse udrøres i lidt vand og tilsættes. Kød, finthakkede champignon og vin tilsættes. Kartofler i små terninger tilsættes. Oliven tilsættes. Snurrer sammen ca. 10 min. Smages til med salt og peber.
Serveres med madbrød og salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10271 gange, og udskrevet 233 gange.
Kommentarer
Mille - 2008-05-26 18:59:29 Er det sorte eller grønne oliven jeg skal bruge?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider