Drys først salt og pebe på koteletterne, når de er stegte. Tryk koteletterne helt tørre, og steg dem i 10-15 g smør ved jævn varme et par min På hver side. Drys salt og peber på, læg dem på varme tallernkener, og hæld stegeskyen over.
Tilbehør:
Årstidens grøntsager og et godt brød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.2
(15 stemmer)
Opskriften er vist 26638 gange, og udskrevet 326 gange.
Kommentarer
Frejamus - 2011-11-26 19:29:02 Dårlig beskrivelse af tilberedningen - hvad skal man gøre med bouillon, persille, skalotteløg og hvidløg???
natascha - 0000-00-00 00:00:00 den lyder spændende
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider