Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Antonius nakkekoteletter med krydderurter

Antonius nakkekoteletter med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 nakkekoteletter a 180 g
50 g.smør
2 spsk.bouillon (evt. 3)
2 spsk.hakket persille (evt. 3)
1 spsk.hakket skalotteløg
 Lidt knust hvidløg
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Drys først salt og pebe på koteletterne, når de er stegte. Tryk koteletterne helt tørre, og steg dem i 10-15 g smør ved jævn varme et par min På hver side. Drys salt og peber på, læg dem på varme tallernkener, og hæld stegeskyen over.

Tilbehør:
Årstidens grøntsager og et godt brød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (14 stemmer)

Opskriften er vist 25769 gange,
og udskrevet 300 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Frejamus  -  2011-11-26 19:29:02
Dårlig beskrivelse af tilberedningen - hvad skal man gøre med bouillon, persille, skalotteløg og hvidløg???


natascha  -  0000-00-00 00:00:00
den lyder spændende