Del forårsløgene i 4 stykker og skær blegselleri i stykker på 1 cm. Krydr koteletterne godt på begge sider og brun dem i ole og smør. Læg dem i et ovnfast fad og brun risene godt i det samme fedtstof. Drys lidt salt på. Når de er lysebrune kommes forårsløgene og selleri imellem og ristes med et øjeblik. Hæld vandet på og bland rundt, til det koger. Lad det koge svagt i 10 minutter. Hæld risblandingen over koteletterne og stil fadet på nederste rille ved 180 grader i 1 time. Pynt med tomatbåde og server retten straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(11 stemmer)
Opskriften er vist 34765 gange, og udskrevet 469 gange.
Kommentarer
- 2012-05-23 16:26:46 Det lyder lækkert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider