Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkekoteletter i fad

Nakkekoteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 nakkekoteletter
50 g.smør
2 spsk.olie
 salt
 peber
6 forårsløg
8 stilkeblegselleri
150 g.løse ris
1 l.vand
2 tomater
 


Opskrift:

Del forårsløgene i 4 stykker og skær blegselleri i stykker på 1 cm. Krydr koteletterne godt på begge sider og brun dem i ole og smør. Læg dem i et ovnfast fad og brun risene godt i det samme fedtstof. Drys lidt salt på. Når de er lysebrune kommes forårsløgene og selleri imellem og ristes med et øjeblik. Hæld vandet på og bland rundt, til det koger. Lad det koge svagt i 10 minutter. Hæld risblandingen over koteletterne og stil fadet på nederste rille ved 180 grader i 1 time. Pynt med tomatbåde og server retten straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 34765 gange,
og udskrevet 469 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-05-23 16:26:46
Det lyder lækkert