Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkekoteletter med chili, hvidløg, citrongræs og lime

Nakkekoteletter med chili, hvidløg, citrongræs og lime, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 nakkekoteletter - 1½ cm tykke ca. 600 g
 spsk.farin
 olie
½ knoldselleri - ca. 500 g
250 g.spinat
1-2 friske røde chili
2 fedhvidløg
1-2 stilkecitrongræs
1-2 lime frugter
 salt
 peber
4 dl.Jasmin ris
 


Opskrift:

Skær skrællen af sellerien og skær den i grove stykker. Pluk spinaten, skyl den grundigt i flere hold vand og slyng vandet af den. Flæk chilien, skrab kernerne ud snit chilien i tynde strimler. Hak 1½ fed hvidløg og fjern de yderste lag på citrongræssen og snit den i tynde ringe.

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Gnid dem med ½ hvidløgsfed og drys dem med peber. Varm en wok, stegegryde eller pande godt op og hæld olie i. Smelt farinen i olie under omrøring - Brun koteletterne i karamellen et par menutter på hver side og tag dem op. Drys med salt og brun selleri i resten af karamellen og tilsæt så chili, hvidløg og citrongræs. Lad det svitse et par minutter før 3 dl vand tilsættes, Lad det så få et opkog. Læg koteletterne i wokken og læg låg på og skru ned for varmen og lad retten simre ca. 8 minutter til koteletterne er gennemstegte. Tag koteletterne op og vend spinaten i til den lige falder sammen. Smag til med limesaft, salt og peber, læg koteletterne tilbage i wokken og serér med kogte ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 11146 gange,
og udskrevet 215 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu