Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Nakkekoteletter med chili, hvidløg, citrongræs og lime

Nakkekoteletter med chili, hvidløg, citrongræs og lime, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 nakkekoteletter - 1½ cm tykke ca. 600 g
 spsk.farin
 olie
½ knoldselleri - ca. 500 g
250 g.spinat
1-2 friske røde chili
2 fedhvidløg
1-2 stilkecitrongræs
1-2 lime frugter
 salt
 peber
4 dl.Jasmin ris
 
Opskrift:
Skær skrællen af sellerien og skær den i grove stykker. Pluk spinaten, skyl den grundigt i flere hold vand og slyng vandet af den. Flæk chilien, skrab kernerne ud snit chilien i tynde strimler. Hak 1½ fed hvidløg og fjern de yderste lag på citrongræssen og snit den i tynde ringe.

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Gnid dem med ½ hvidløgsfed og drys dem med peber. Varm en wok, stegegryde eller pande godt op og hæld olie i. Smelt farinen i olie under omrøring - Brun koteletterne i karamellen et par menutter på hver side og tag dem op. Drys med salt og brun selleri i resten af karamellen og tilsæt så chili, hvidløg og citrongræs. Lad det svitse et par minutter før 3 dl vand tilsættes, Lad det så få et opkog. Læg koteletterne i wokken og læg låg på og skru ned for varmen og lad retten simre ca. 8 minutter til koteletterne er gennemstegte. Tag koteletterne op og vend spinaten i til den lige falder sammen. Smag til med limesaft, salt og peber, læg koteletterne tilbage i wokken og serér med kogte ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 11711 gange,
og udskrevet 246 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu