Citronmarinerede nakkekoteletter med rodfrugtfad
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Bank koteletterne med hånd-roden, hvis de er tykkere end 1,5 cm. Rør marinaden sammen og lad koteletterne marinere heri, til rodfrugtfadet næsten er færdigt, ca. 1 time.
Skræl alle grønsagerne og skær dem i terninger på 2 x 2 cm. Kom dem i et ovnfast fad i et tykt lag. Bland smør, vand, hvidløg, persille (gem lidt af persillen til pynt), salt og peber i en gryde til smørret er smeltet. Hæld blandingen over rodfrugterne. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader 1-1,5 time, til alt er mørt. Vend rundt i rodfrugterne nogle gange undervejs, så de øverste ikke bliver tørre. Tag koteletterne op af marinaden og dup dem tørre med køkkenrulle. Lad smørret blive gyldent på panden ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber. Steg dem færdige ved jævn varme, 4-6 minutter på hver side. Drys resten af persillen over rodfrugtfadet ved servering. Server et godt Grovbrød til. |
|
Opskriften er vist 27807 gange,
og udskrevet 1119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Else Marie - 2005-01-01 01:01:01 Rødbeder kan erstattes med gulerødder Else Marie - 2005-01-01 01:01:01 Rodfrugtfadet er rigtig lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne