Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter i paprikasauce

Koteletter i paprikasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Koteletter i paprikasauce, billede 4 Koteletter i paprikasauce, billede 1 Koteletter i paprikasauce, billede 2 Koteletter i paprikasauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 fadkoteletter
20 g.margarine
1 tsk.salt
1/4 tsk.peber
 
 Sauce:
1 mellemstort løg
4 tynde skriver bacon ( gerne kalkun bacon)
1,2 dl.vand
½ bouillonterning
1 lilleds. koncentreret tomatpure, 70 g.
3 tsk.paprika
½-1 dl.fløde 9%
 


Opskrift:

Koteletterne brunes på panden og lægges taglagt i et ildfast fad. Krydr med salt og peber.

Pil løget og skær det i tern. Klip bacon i strimler. Svits bacon, derefter løget på den måde rækker fedtstoffet.

Tilsæt vand, tomatpure bouillonterning og fløde 9%. Lad sovsen koge igennem. Smag den til med salt, peber og paprika.

Og hæld det over koteletterne. Dæk fadet med stanniol og stil fadet midt oven ved 200 grader C. alm. ovn i 15- 20 min.

Spises med halve bagte kartofler eller løse ris og råkost salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (36 stemmer)

Opskriften er vist 72344 gange,
og udskrevet 3056 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Erik  -  2008-02-22 22:20:08
Giv koteletterne dobbelt så lang tid i ovnen, så de bliver ordentligt møre