Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Koteletter med julesalat, pastinakker og kartoffelsne

Koteletter med julesalat, pastinakker og kartoffelsne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 tykke svinekoteletter (á 150 g)
 
 Marinade:
1/2 dl.soya
1 spsk.olie
2 tsk.sukker
1 fedfinthakket hvidløg
 
3/4 kg.skrællede kartofler
4 julesalat delt i halve (500 g)
3 porrer i lange skrå strimler (350 g)
2 pastinakker i lange skrå strimler (350 g)
1 dl.tør sherry
15 g.smør
2 spsk.snittet bredbladet persille
 
Opskrift:
Bland soya, olie, sukker og hvidløg og vend koteletterne i denne marinade. Lad dem trække i marinaden 1 time på køkkenbordet eller i længere tid i køleskabet.

Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er helt møre. Pres dem gennem en kartoffelpresse lige før, de skal serveres.

Bring 2½ l vand i kog med 2 spsk salt. Blancher de halve julesalat i 1 min. og lad dem dryppe af i en sigte. Gem kogevandet. Steg koteletterne 1 min. på hver side på en varm og tør teflonpande. Tilsæt marinade og sherry, det skal stå halvt op om koteletterne, suppler evt. med lidt vand. Lad koteletterne simre 4 min. på hver side. Tag koteletterne op og gem lagen. Kom smør på panden og steg de halve julesalat 5 min. hæld lagen ved og lad den koge lidt ind. Blancher porrer og pastinakker 2 min. i kogevandet fra julesalaten.

Skær koteletterne i skiver og anret dem på 4 varme tallerkner med kartoffelsne, porrer og pastinakker samt stegt julesalat og den indkogte lage. Drys med persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8059 gange,
og udskrevet 121 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu