Svinekoteletter med fyld

Svinekoteletter med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 meget tykke svinekoteletter
250 g.champignoner
5-6 tynde skiver bacon
 salt
 sennep, paprika
35 g.smør
½ dl.fløde
1 dl.tomatpùre
25 g.smør
15 g.hvedemel
¼ fløde
 kulør
 
Opskrift:
I hver af koteletterne skæres fra siden en lomme der fyldes med ituskårne ristede champignoner og baconstrimler, hvorefter koteletterne lukkes med spyd eller små kødpinde og drysses med en blanding af krydderierne, brunes på panden og lægges i et ovnfast fad. Panden koges af med fløde og tomatpùre, som hældes ved koteletterne. Steges i ovnen ¾ time ved 175 grader. En sovs tilberedes af stegeskyen og ¼ fløde. Sovsen smages til og resten af de ristede champignon og lidt kulør kommes i. Koteletterne serveres med grønne bønner og franske kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 14572 gange,
og udskrevet 376 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu