meget tykke svinekoteletter 4 meget tykke svinekoteletter
250
g.
champignoner 250 g. champignoner
5-6
tynde skiver bacon 5-6 tynde skiver bacon
salt salt
sennep, paprika sennep, paprika
35
g.
smør 35 g. smør
½
dl.
fløde ½ dl. fløde
1
dl.
tomatpùre 1 dl. tomatpùre
25
g.
smør 25 g. smør
15
g.
hvedemel 15 g. hvedemel
¼
fløde ¼ fløde
kulør kulør
Opskrift:
I hver af koteletterne skæres fra siden en lomme der fyldes med ituskårne ristede champignoner og baconstrimler, hvorefter koteletterne lukkes med spyd eller små kødpinde og drysses med en blanding af krydderierne, brunes på panden og lægges i et ovnfast fad. Panden koges af med fløde og tomatpùre, som hældes ved koteletterne. Steges i ovnen ¾ time ved 175 grader. En sovs tilberedes af stegeskyen og ¼ fløde. Sovsen smages til og resten af de ristede champignon og lidt kulør kommes i. Koteletterne serveres med grønne bønner og franske kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.4
(10 stemmer)
Opskriften er vist 14228 gange, og udskrevet 372 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider