Kommentarer
BSP - 2013-12-27 19:49:23 Jeg har en bøn til redaktionen, så andre ikke kommer ud for det samme som jeg. Venligst skriv evt. sølvfolie og ikke KUN folie. Det brugte jeg og nu får jeg ikke engang smagt det, det er lige til at kyle ud :-(
Heidi - 2012-12-12 19:47:26 Koteletterne bliver dejligt møre og smager herligt.
Hvis man vil lave det hurtigt, så spring det første trin over med at stege på panden - i stedet rystes kartoflerne og koteletterne sammen i en stor frysepose tilsat flydende Becel, salt og peber. Indholdet fordeles derefter i et fad som vist på billedet - og fortsæt som opskriften beskriver.
Man kan også tilsætte æblebåde :-)
Claus - 2012-01-29 18:50:04 Jeg undres over at kartoflerne er helt rå, efter 70 minutter?????????
- 2009-08-03 13:37:55 Det er en kanon god opskrift, men jeg synes det smager bedst med dobbelt op på koteletterne og sovsen blive kogt op med lidt fløde sammen med lidt ekstra vand på panden og så derefter hældes henover kartoffelskiverne samt at drysse noget flormelis henover kartoflerne sammen med lidt peber.
Det er forresten nemmere med de frosne kartoffelskiver...
ck - 2008-05-19 17:52:05 Dejlig ret som er forfriskende nyt... dog lidt for lidt sovs, så lidt mere vand og gerne en lille fløde. så passer det.
Grethe K - 2007-12-11 20:47:43 Hvor blev det hele dejligt mørt, selv kartoflerne blev møre, hvilket ikke altid er tilfældet med ovnbagte kartofler
shc - 0000-00-00 00:00:00 Hurtig og lækker mad
|