mellemtykke svine- eller kalvekoteletter6 mellemtykke svine- eller kalvekoteletter
200
g.
hk. svinekød200 g. hk. svinekød
3
spsk.
rasp/mel3 spsk. rasp/mel
1
dl.
mælk1 dl. mælk
1-2
æg1-2 æg
1
finthk. løg1 finthk. løg
100
g.
finthk. champignoner100 g. finthk. champignoner
salt salt
peber peber
100
g.
revet ost100 g. revet ost
Opskrift:
Koteletterne brunes på begge sider og krydres med salt og peber. De lægges i ovnfast fad. Hakket svinekød røres med resten - undtagen ost. Fordel på koteletterne og drys med ost. Stilles i forvarmet ovn 240º i 15-20 min.
Servér ærter, kartofler og bearnaisesauce til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12777 gange, og udskrevet 225 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider