Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med hat

Koteletter med hat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 mellemtykke svine- eller kalvekoteletter
200 g.hk. svinekød
3 spsk.rasp/mel
1 dl.mælk
1-2 æg
1 finthk. løg
100 g.finthk. champignoner
 salt
 peber
100 g.revet ost
 


Opskrift:

Koteletterne brunes på begge sider og krydres med salt og peber. De lægges i ovnfast fad. Hakket svinekød røres med resten - undtagen ost. Fordel på koteletterne og drys med ost. Stilles i forvarmet ovn 240º i 15-20 min.

Servér ærter, kartofler og bearnaisesauce til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11679 gange,
og udskrevet 189 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu