Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med champignoncitronsauce

Koteletter med champignoncitronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Koteletter med champignoncitronsauce, billede 4 Koteletter med champignoncitronsauce, billede 1 Koteletter med champignoncitronsauce, billede 2 Koteletter med champignoncitronsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 dl. Fløde 13 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Brøndkarse, frisk
   


Opskrift:

Koteletterne steges først med fedtkanten nedad. Brunes på begge sider i det afsmeltede fedt. Steges 3-4 min og lægges på et fad.

Løget hakkes og steges i smørret. Vinen hældes ved og koges ind til det halve. Bouillon, citronsaft og –skal tilsættes. Snurrer sammen 3-4 min.
Fløde og majsstivelse røres sammen og tilsættes sammen med champignoner i kvarte. Snurrer sammen 2-3 min. Smages til med salt og peber. Og hældes over koteletterne. Pyntes evt. med brøndkarse.

Servér med kartofler og grøn salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24225 gange,
og udskrevet 664 gange.


Energi:
KJ total 5573 (1327 kcal)
KJ pr. Pers. 1393 (331 kcal)
Vægt ialt 1335 gram
Vægt pr. Pers. 333 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 417 KJ (99 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorte  -  2015-07-16 08:52:35
En rigtig lækker sommerret - og utrolig nem. Kan sagtens bruges til gæsteret.


Tina  -  2015-07-08 20:49:52
Fik et kvarter i ovnen med sovsen hældt over, i stedet for at snurre sammen 2-3 min. På panden.


Gurli54  -  2009-01-06 10:28:45
Jeg har lige lavet denne ret og det smagte rigtig godt,det var en fantastisk frisk og lækker sovs.