Koteletterne steges først med fedtkanten nedad. Brunes på begge sider i det afsmeltede fedt. Steges 3-4 min og lægges på et fad.
Løget hakkes og steges i smørret. Vinen hældes ved og koges ind til det halve. Bouillon, citronsaft og –skal tilsættes. Snurrer sammen 3-4 min.
Fløde og majsstivelse røres sammen og tilsættes sammen med champignoner i kvarte. Snurrer sammen 2-3 min. Smages til med salt og peber. Og hældes over koteletterne.
Pyntes evt. med brøndkarse.
Servér med kartofler og grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 26185 gange, og udskrevet 737 gange.
Energi:
KJ total 5573 (1327 kcal)
KJ pr. Pers. 1393 (331 kcal)
Vægt ialt 1335 gram
Vægt pr. Pers. 333 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 417 KJ (99 kcal) Protein 8.8 gram Fedt 5.6 gram Kulhydrat 2.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Dorte - 2015-07-16 08:52:35 En rigtig lækker sommerret - og utrolig nem. Kan sagtens bruges til gæsteret.
Tina - 2015-07-08 20:49:52 Fik et kvarter i ovnen med sovsen hældt over, i stedet for at snurre sammen 2-3 min. På panden.
Gurli54 - 2009-01-06 10:28:45 Jeg har lige lavet denne ret og det smagte rigtig godt,det var en fantastisk frisk og lækker sovs.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider