Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med chili og lynstegte grøntsager

Koteletter med chili og lynstegte grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 nakkekoteletter - 2 cm tykke ca. 600 g (uden ben>
 smør eller margarine
4 bagekartofler
1 squash
2 rødløg
8 soltørrede tomater
1 frisk chili
2 spsk.olie
 peber
 salt
 timian
 evt. cayenne
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne. Skær kartoflerne og squash i lange tændstiktynde strimler. Pil løgene og skær dem i strimler. Skær/klip tomaterne i tynde strimler. Chilien renses for frø og snittes fint.

Varm olien i en stor pande. Kom løg på panden og svits det 1-2 minutter, kom kartoflerne på panden og vend dem ofte. Resten af grøntsagerne på panden ca. 6 minutter senere - rist dem under hyppig omrøgring i ca. 3 minutter. Smag til med salt & peber og evt cayenne og drys med timian lige før serveringen.

Dup koteletterne tørre med køkenrulle. Kryder med peber, lad fedtstoffet blive gyldent på panden ved god varme, brun koteletterne 1 minut på hver side, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side. Kryder med salt.

Tips:

Af grøntsager kan evt. bruges gulerødder, porre, peberfrugt og aubergine.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9939 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu