Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med estragon-cremeurter

Koteletter med estragon-cremeurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter à 220 g
2 dl.hønse- eller kalvefond/-bouillon
 dl.piskefløde
2 æggeblommer
30 g.smør
 saften af 1 lime
4 småtynde gulerødder i skrå skiver
1 lilleporre i tynde ringe
2 småpersillerødder i skrå skiver
 frisk estragon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog fonden ind til det halve. Tilsæt piskefløde og kog igen ind til det halve. Blend (eller pisk) væsken med æggeblommer, smør og limesaft og smag til med salt og peber.

Sauter grønsagerne i en gryde i lidt olie uden at brune dem. Hæld saucen over grønsagerne og kom masser af frisk estragon i saucen.

Brun koteletterne på panden og steg dem færdige i ovnen ved 200° i ca. 12 min (koteletterne bliver ekstra saftige, hvis de efter 6 min tages ud af ovnen og hviler i 2 min inden de steges færdige i ovnen). Lad koteletterne hvile i 5 min inden servering.

Anret koteletterne på en tallerken med grønsagssaucen ved og server retten med kartoffelmos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6187 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu