Koteletterne gives et slag med kødhammeren drysses med salt og peber.
Brunes på begge sider og steges ved svag varme, til de er gennemstegte, men dog saftige.
Når koteletterne er knapt færdige, tilsættes de hakkede løg, rødvinseddike og bouillon.
Koteletterne steges færdige
anrettes på et fad og skyen hældes over.
Serveres med brasede kartofler og en skål grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 28605 gange, og udskrevet 451 gange.
Energi:
KJ total 3809 (907 kcal)
KJ pr. Pers. 952 (226 kcal)
Vægt ialt 778 gram
Vægt pr. Pers. 194 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 489 KJ (116 kcal) Protein 13.7 gram Fedt 6.7 gram Kulhydrat 0.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider