Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svinekotelet med karrykål

Svinekotelet med karrykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 svinekoteletter med ben
 smør, til stegning
 salt
 peber
 lidt tørret timian
 
1/4 hvidkålshoved
2 spsk.karry
 olivenolie
 salt
 peber
 
2 dl.jasminris
 
Opskrift:
Snit hvidkålet fint. Opvarm lidt olie i en tykbundet gryde og brænd karryen af. Tilsæt kålen og skru ned for blusset. Steg under omrøring i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Steg svinekoteletterne i smør på en god pande, ca. 12-15 minutter i alt, afhængig af størrelse. Krydr med salt, peber og timian og lad dem hvile lidt inden de serveres.

Byd evt. mangochutney til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9059 gange,
og udskrevet 195 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu