Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svindekoteletter i appelsinsauce

Svindekoteletter i appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter, afpudste for fedt. (ca. 150 g. pr stik.)
 Salt
 friskkværnet sort peber.
2 tsk.tørret salvie.
25 g.plantemargarine.
1 fedpresset hvidløg.
15 g.maizenamel.
3 dl.hønsebouillon.
6 spsk.appelsinsaft.
2 pillede appelsiner i stykker.
 
 Pynt:
 Brøndkarse
 


Opskrift:

Krydre koteletterne med salt, peber og salvie. Opvarm margarinen i en pande og svits det pressede hvidløg i 1 min. Brun koteletterne på begge sider, tag dem op og sæt dem til side.

Rør maizena i det tiloversblrevne fedtstof og lad det koge i et par min.. Tilsæt gradvis bouillon og appelsinsaften og lad det komme i kog. Læg koteletterne tilbage på panden, dæmp for varmen, tilsæt stykkerne fra den ene appelsin, læg låg på og lad det hele simre i ca. 40 min. Smag saucen til med krydderier.

Anbring koteletterne på et serveringsfad, sammen med stykkerne fra den anden appelsin. Hæld saucen over og server koteletterne, pyntet med brøndkarse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7492 gange,
og udskrevet 114 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu