Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marinedrede koteletter med basilikum

Marinedrede koteletter med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 storesvinekoteletter
 Smør
 Salt
 sukker
4-6 Tomater
 
 Marinade:
2 spsk.vineddike
4 spsk.Olie
3 spsk.finthakkede basilikum, eller 1 spsk. tørret
1 kvisttimian
½ tsk.friskkværnet peber
 
Opskrift:
Bank Koteletterne let ud. Pisk marinaden sammen hæld den over koteletterne. Vend den af og til og lad dem stå koldt og tildækkede gerne 3 - 4 timer.

Brun smørret på panden og steg koteletterne heri 4-5 min. på hver side. De skal være gennemstegte, men ikke tørre. Tag koteletterne op og hold dem varme.

Skær tomater i både og steg dem i fedtstof på panden. hæld marinaden fra kødet ved, drys med salt og et nip sukker servér tomaterne ved siden af koteletterne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7966 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu