finthakkede basilikum, eller 1 spsk. tørret3 spsk. finthakkede basilikum, eller 1 spsk. tørret
1
kvist
timian1 kvist timian
½
tsk.
friskkværnet peber½ tsk. friskkværnet peber
Opskrift:
Bank Koteletterne let ud.
Pisk marinaden sammen hæld den over koteletterne. Vend den af og til og lad dem stå koldt og tildækkede gerne 3 - 4 timer.
Brun smørret på panden og steg koteletterne heri 4-5 min. på hver side. De skal være gennemstegte, men ikke tørre.
Tag koteletterne op og hold dem varme.
Skær tomater i både og steg dem i fedtstof på panden. hæld marinaden fra kødet ved, drys med salt og et nip sukker servér tomaterne ved siden af koteletterne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8095 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider