Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinedrede koteletter med basilikum

Marinedrede koteletter med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 storesvinekoteletter
 Smør
 Salt
 sukker
4-6 Tomater
 
 Marinade:
2 spsk.vineddike
4 spsk.Olie
3 spsk.finthakkede basilikum, eller 1 spsk. tørret
1 kvisttimian
½ tsk.friskkværnet peber
 


Opskrift:

Bank Koteletterne let ud. Pisk marinaden sammen hæld den over koteletterne. Vend den af og til og lad dem stå koldt og tildækkede gerne 3 - 4 timer.

Brun smørret på panden og steg koteletterne heri 4-5 min. på hver side. De skal være gennemstegte, men ikke tørre. Tag koteletterne op og hold dem varme.

Skær tomater i både og steg dem i fedtstof på panden. hæld marinaden fra kødet ved, drys med salt og et nip sukker servér tomaterne ved siden af koteletterne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7643 gange,
og udskrevet 134 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu