Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kloster koteletter

Kloster koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4-8 koteletter
 rosmarin
 merian
 løvstikke
1 æg
 rasp
100 g.smør
4-8 tomater
1 bundtpersille
 


Opskrift:

Kødet dyppes i sammenpisket æg og vendes i en blanding af frisk hakkede krydderurter og rasp. Koteletterne steges i halvdelen af smørret.

Tomaterne halveres og steges i resten af smørret. Koteletterne anrettes sammen med de stegte tomater. Retten drysses med hakket persille. .




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14875 gange,
og udskrevet 111 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu