Kloster koteletter

Kloster koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4-8 koteletter
 rosmarin
 merian
 løvstikke
1 æg
 rasp
100 g.smør
4-8 tomater
1 bundtpersille
 
Opskrift:
Kødet dyppes i sammenpisket æg og vendes i en blanding af frisk hakkede krydderurter og rasp. Koteletterne steges i halvdelen af smørret.

Tomaterne halveres og steges i resten af smørret. Koteletterne anrettes sammen med de stegte tomater. Retten drysses med hakket persille. .


karakterer:
Opskriften er vist 16542 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu