Kommentarer
Julie - 2015-09-17 19:09:21 Jeg er helt enig med Martin Kølbæk (kommentar d. 2010-10-18). Ingredienser fungerer egentlig fint sammen, men retten er bare ikke så interessant - det smager ikke af så meget.
Mad Guruen - 2013-10-23 12:44:37 så det eksotiske ved de her koteletter i fad er simpelthen at det bogstaveligt talt ligner opkast efter servering
Martin Kølbæk - 2010-10-18 20:00:21 Kombinationen af ingredienser fungerer fint, men retten har meget let ved at gå hen og blive kønsløs. Der er flere måder man kan piffe den op på:
Kødet: lad det marinere minimum 30 minutter i en blanding af soya, hvidløg, olie og hvidvinseddikke.
Stuvningen: nøjes med 1 dl vand til sovsen, tilføj yderligere 2 dl kokosmælk og substituer fløden med letmælk.
Risen: tilføj en stjerneanis og to hele grønne kardemommer (lav et lille hul i skallerne så frøet kan komme ud). Det parfumerer risen og giver den karakter.
Ikke en fantastisk ret, men hvis du ser nogle svinekoteletter på tilbud er det her fint i en håndevending.
Anita E. - 2010-02-28 09:56:30 En super lækker ret, som begejstrede min gæster! Og der er mange brugbare kommentarer her på siden, tak for det!!!
- 2010-02-08 16:40:13 Jeg krydrede koteletterne med karry og salt.
En dåse kokosmel var bare smadder godt i stedet for fløden. Jeg foretrækker ekstra væske, og brugte derfor 4 dl. mælk og 4 dl. bouillonvand.
Smadder lækker ret! :b Har anbefalet den til min mor også! ..
Annette - 2009-10-04 13:43:36 Jeg brugte også kokosmælk i stedet for fløde, men så supplerede jeg med Creme Fine - det gav en god konsistens. Puttede masser af forskellige svampe i: rørhat, brune og hvide champignons. Vil næste gang riste bacontern og putte i retten, inden den sættes i ovnen. Brugte ikke kokosmel - overflødigt, når der var brugt kokosmælk, og mandelflager havde jeg simpelt hen ikke, men det smagte himmelsk. Brugte jasminris - det gør retten lidt mere "eksotisk".
Kirsten - 2009-04-02 16:04:09 Jeg har med stort held benyttet "Cremefine til madlavning"
- 2009-01-11 19:48:04 En anelse skuffende. Den var ret smagsløs og sovsen var meget tynd. lidt maizena til at jævne sovsen lidt på panden ville hjælpe rigtig meget.
Karen - 2008-12-27 18:06:20 Jeg tilføjede hvidløg da jeg kogte sovsen på panden, det virkeligt lækkert hvis man er til hvidløg!
Lillian. - 2008-10-22 11:51:55 Jeg brugte kokosmælk istedet for fløden og skiftede 2 dl af vandet ud med væde fra ananasdåsen.
- 2008-10-17 17:12:02 Smager også godt med peanuts i stedet for mandler :)
Anita - 2007-09-07 18:25:35 super m/ ris salat
Camilla Hansen - 2007-08-20 14:32:05 Den er bare så lækker denne opskift, især med kokusmælk i stedet for fløde
Susie Lykke - 2007-06-04 14:06:01 Lækker - lækker! :o) Jeg "brændte" karryen i fedstoffet og svitsede porrer, æbler og ananas heri! Jeg er helt vild med blandingen af kokos og mandler!
Mie - 2007-03-04 17:06:51 brug kokosmælk i stedet for fløde det er super
Anette - 0000-00-00 00:00:00 Karry skal svitses i fedtstoffet for at give smag
Per - 0000-00-00 00:00:00 Jeg brugte karryen i saucen, tilsæt den sammen med vand bouillon og fløde, eller drys det på panden.
Anders - 0000-00-00 00:00:00 Top Nice :)
- 0000-00-00 00:00:00 hvornår skal karrY I 7
Mille Dinesen - 0000-00-00 00:00:00 Der kan godt "skæres" ned på vandet, retten bliver temmelig våd
ditte nielsen - 0000-00-00 00:00:00 selleri smager rigtig godt sammen med ananas og æbler og giver en god smag
majken nielsen - 0000-00-00 00:00:00 der kommer lidt mere smag i hvis man tilsætter nogle champignon
|