Paprikakoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen og indstil den på 170 grader C. alm. ovn. Rist baconskiver til de er gyldne og sprøde. Tag dem af panden og læg dem på fedtsugende papir.
Bank koteletterne lidt med håndroden eller en kødhammer. Drys paprika på begge sider af kødet. Brun koteletterne ved kraftig varme på begge sider. Tag koteletterne af panden og læg dem i et smurt ildfast fad. Svits løgene på panden til de er gyldne og klare. Tilsæt tomatpure, merian og bouillon og kog panden af. Tilsæt creme fraiche og rør godt rundt. Smag saucen til med salt, peber og eventuelt lidt paprika. Hæld saucen over kødet. Dæk fadet til med stanniol. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i 15 - 20 minutter, afhængig af tykkelsen på koteletterne. Bland de grofthakkede champignoner i retten, 10 minutter før den er færdig. Læg bacon over. Tips: Retten kan også tilberedes med mørbradbøffer eller af skiver af skinkeinderlår. |
|
Opskriften er vist 49585 gange,
og udskrevet 1363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2016-07-29 18:52:01 Meget lækker ret jeg brugte kotteletter Peter Akstrup - 2014-09-12 19:51:04 Rigtig lækker også med nakkefiletter. Oregano kan benyttes istedet for merian Malerbaben - 2005-01-01 01:01:01 Kan laves fedtfattig ved at bruge fromage frais i stedet for creme fraiche.. Ann - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig nem ret. Hvis I er vilde med sovs, så lav dobbeltportion. tilføj evt. hvidløg sammen med løget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne