Koteletter i fad med ananas og karry
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 407906 gange,
og udskrevet 23394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (294 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne olsen - 2021-10-12 19:48:47 Både vi og vores genbo nød denne ret og vi laver den gerne igen Peter - 2020-02-06 15:50:43 Virkelig nice ret med koteletter. Helt sikkert familiens yndlingsmåde at spise koteletter på. Varmt anbefales! Martin - 2018-10-02 17:19:25 Dejlig dejlig ret :) Jeg bruger dog Creme Fraiche istedet for Fløde. Niels - 2017-02-26 16:29:11 Smager klart bedst med friske Champions og ananas. Ananassen skal være moden og saftig. Jeg skærer her ananassen i skiver og bruner den, hvorefter de lægges mellem kødet, hvilket gør kødet ekstra saftigt? Christina - 2016-10-11 17:35:48 En af vores farvoritter. Da vi elsker stegte løg, så steger jeg tre og putter med i fadet. God ret. Tak Nina - 2016-09-17 18:17:26 Mums den ret er bare super god det er ikke sidste gang vi skal have den ret 😀 Majken - 2015-07-23 15:03:26 Vildt lækker ret har lavet lidt om på den idag selv om det endelig ikke er nødvendig da den er perfekt som den er men prøver med at også at tilsætte bananer rusiner og æbler det dufter himelsk jeg putter så en del mindre kaye i så den er mere børne venlig og han elsker det Sus - 2014-10-22 19:07:28 Tilsatte løg og brugte i stedet friske brune champignon, da jeg ikke bryder mig om dem på glas. Smagte godt. inge - 2014-03-21 06:28:14 Tilsæt ærter, løg og stegt bacon. Det gør lige det sidste. Jeg laver det også med kyllingfilet af og til...det foretrækker børnene. Rigtig fin hverdagsmad! anonym - 2013-08-26 13:35:09 super lækkert anonym - 2013-03-23 22:36:32 Denne ret smager bare så godt,det er en jeg vil lave jævnligt. Amalie - 2013-01-10 16:11:49 Koteletterne kan med fordel skiftes ud med kyllingefiletter! Det gør det hele lidt mere saftigt og magert ole - 2012-11-02 09:21:43 Retten lyder spændende , men når man ikke kan lide karry hvad kan man bruge i stedet? Sonja - 2012-02-04 10:31:00 Dejlig ret, som jeg serverede som gæstemad. Forberedte om eftermiddagen og satte fadet i ovnen, da gæsterne var kommet. Et hit hos alle. Swingben - 2012-01-30 17:15:27 gude spise... anonym - 2010-12-14 17:01:36 Kanon ret har tilføjet løg og æbler +ost på toppen Heidi - 2010-09-04 23:46:10 Smager super godt. fik det dog hvor der blev brugte friske champignon og ikke på glas. Søren - 2010-09-01 18:34:37 Er ved at lave den nu, men er i tvivl om hvor længe og hvor meget koteletterne skal brunes først. Betyder det de skal steges igennem eller bare have farve? Rasmus :D - 2010-04-09 14:43:42 hey.. jeg servere den med at brune lidt kokos mel på panden, det drysses ud af ved servering, også skal der rødbeder og syltede agurker i tern ved Jeppe - 2010-03-28 23:01:25 Læg staniol over fadet når det kommer i ovnen for at undgå at for meget væske fordamper. Joan Kristen - 2010-03-08 09:05:01 absolut en lækker ret, jeg prøvede endvidere med et par æbler og 2 løg, og det gør retten endnu bedre, super lækker Eva Risskov - 2010-02-05 19:35:02 Det skal prøves en anden gang,alle var vilde med det anonym - 2009-12-05 01:05:13 Lækker, lækker... Hvorfor skal det være champignon i glas? Det må da være bedre med friske varer. Eller er det fordi det smager ekstra godt med det vand, man hælder fra dåsen? anonym - 2009-09-14 10:17:51 Vi blander ærterne i risene - det ser festligt ud ;-) Louise - 2009-09-14 10:16:57 Jeg blander ca 1 spsk. mel, 1 spsk. karry og lidt salt og peber til at vende koteletterne i. Regn også med en spsk. karry til panden, når ud skal lave saucen, men hvis det ikke er nok, kan du altid bare tilsætte mere senere - hvis saucen smager for meget af ananassaft. Pas på med at jævne saucen for meget - når retten skal 40-50 min i ovnen, fordamper en del vædde, og så er der ikke nok. Thyholmeren - 2009-06-18 15:08:05 Jeg går ud fra, at boullionterningen skal bruges i saucen, men det kan selvfølgelig også være til at koge ris i :-) Don Køkken - 2009-03-06 18:58:38 Det er bare Konge æde af format. Mega succes på middagsbordet :-) Evt. kan der tilsættes lidt snittet rød peber sammen med championerne. Det giver lidt eksta tjams, og ser kanon lækkert ud. Alt i alt: Gude mad..... Birgit. - 2008-09-26 23:36:25 Uhm.Dette her er bare kræs. Det smager så herligt med karry og ananas sammen. Jeg lavede en grøn salat dertil, med tomater og ananas + ærter. Denne ret kan jeg anbefale. Birgit. - 2008-09-26 23:32:31 Uhm.Dette her er bare kræs. Det smager så herligt med karry og ananas sammen. Jeg lavede en grøn salat dertil, med tomater og ananas + ærter. Denne ret kan jeg anbefale. Jever - 2008-03-21 15:56:06 Alt for lækker ret, smager genialt. Idag prøver vi at lave det med kylling. 10 herfra Den HårdeKOKte - 2008-02-21 20:59:08 Glemte at fortælle at min far nød denn ret da jeg lavet den for ham og han ÅD. 10********** til dig Janie - 2008-02-03 18:31:55 Rigitg lækker ret. Har en kæreste der er meget kræsen og han elskede det. Kanon ret og rigtig nem at lave Den HårdeKOKte - 2008-01-31 23:39:48 Denne ret ser virkelig lækker ud og vil lave den for min "gamle" far kristina - 2008-01-27 19:50:17 FANTASTISK Lisbeth - 2007-11-09 13:37:46 Blevet en af favoritterne herhjemme..også når vi skal ha gæster..den er så let at lave..knus til forfatteren nancy - 2007-10-15 17:33:10 Det er simpelthen en 'himmelsk' smagsoplevelse eriko - 2007-10-14 11:47:20 Utrolig lækker ret, men hvor kommer Bouillionterningen ind ? Jette L - 2007-10-03 14:06:42 dette er samme ret som Himmelske karrykoteletter i fad Heidi - 2007-09-02 17:26:05 Vi er enige m resten af panelet. Det var en super god ret som er nem at lave Mike - 2007-04-08 14:08:42 Helt vildt godt, det er en gemmer Sinepige - 2007-04-07 15:49:46 Det er en super opskrift. Den for 9 point fra mig.. Tvivl ikke på at lave denne opskrift, den vil helt klart høste roser. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne