Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med kålsalat

Koteletter med kålsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter uden ben, 2 cm tykke
15 g.smør
2 spsk.tomatpure
2 spsk.brun farin
1 citron
1 tomat
 salt
 peber
 
 Kålsalat:
1/8 rødkål
1/8 hvidkål
2 spsk.ribsgele
2 spsk.fløde
3 appelsiner
10 valnødder
 
 Tilbehør:
300 g.brød
 
 


Opskrift:

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad smørret blive gyldent. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Tag koteletterne af panden og smør dem med tomatpure samt et tyndt lag farin. Læg dem i et ildfast fad og læg tynde skiver af citron uden skal samt tomat ovenpå. Stil koteletterne i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter. Tag fadet ud af ovnen og lad dem trække 5 minutter under stanniol inden servering. Skær evt. fedtkanten af koteletterne ved servering.

Snit rødkål og hvidkål i tynde strimler. Lun forsigtigt ribsgeleen op til den bliver flydende. Tag den af varmen og pisk fløden i. Smag den til med en anelse salt og peber. Skræl appelsinerne med en kniv og skær dem i fileter. Vend dem i kålstrimlerne. Rist valnødderne let på en tør pande og vend dem i salaten. Hæld dressingen over salaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7453 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita 2/12-2009  -  2009-12-02 19:42:26
Koteletter smagte rigtig godt. Fik ikke lavet salaten.