Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med champignon og ost

Koteletter med champignon og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Koteletter med champignon og ost, billede 4 Koteletter med champignon og ost, billede 1 Koteletter med champignon og ost, billede 2 Koteletter med champignon og ost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 svinekoteletter (ca. 650 gram)
25 g.smør
 salt
 peber
 
2 hakket zittauerløg (ca. 150 gram)
450 g.champignoner i skiver
1/2 tsk.Herbes de Provence
 
1 dl.piskefløde
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
100 g.ost til gratinering
 Persille (til pynt)
 


Tilbehør:
Frisk pasta
Opskrift:

Fjern ben og fedt fra koteletterne, krydr med salt og peber. Brun dem i gyldent smør i en sauterpande, ca. 2 minutter på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme.

Svits løg og champignoner ved jævn varme i ca. 5 minutter.

Tilsæt Herbes de provence og piskefløde. Lad saucen koge ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 minutter. Smag til med salt og peber.

Læg koteletterne på champignonsaucen og fordel osten på kødet. Læg låg på panden og kog retten ved svag varme i ca. 4 minutter, eller til osten er smeltet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (17 stemmer)

Opskriften er vist 35651 gange,
og udskrevet 852 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

gitte g  -  2011-03-18 15:31:20
En skam at fjerne benet, da dette tilføjer smag til retten!


Louise  -  2010-10-17 02:20:52
Fløden BØR ikke erstattes... Det kommer 100% an på, hvilken kur man følger.. Spiser du efter KISS kuren, skal du have ligemeget fed-protein-kulhydrat. Dette gør, at det ofte er den fedeste fløde/oste osv.


Helena..  -  2009-04-17 20:00:20
MUMS .. Det er bare lækkert og så er det os nemt og lave..


ladyblue  -  2008-07-01 18:13:37
Fulgte opskriften, men tilsatte vand, da sovsen blev for tyk. Ikke en opskrift jeg vil gemme.


Jonna  -  2008-06-30 08:53:59
god som slankemad, lav den lidt om, smør = becel, fløde = creme fine 7%, ost mindste fedt %, den smager himmelsk, har lavet den mange gange.I stedet for at koge i panden, sæt i ovn 20 min. sidste 5 min. med ost på.


Mie  -  2008-06-30 00:56:20
Ser rigtig godt ud. Den må prøves, men med små nye kartofler til i stedet for pasta.


Peter Sørup  -  0000-00-00 00:00:00
fløden bør erstattes af madlavningsfløde 18%