Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kotelet med grilltomat og dampet græskar

Kotelet med grilltomat og dampet græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 koteletter af 180-200 gram
12 tørrede abrikoser
125 g.mandler
 kørvel
 
 Græskar:
4-500 g.græskar
2 spsk.olivenolie
½ fond
 salt
 peber
 
 tomat:
4 storetomater
2 spsk.smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Koteletterne skæres op i den side, hvor sværen sidder og fyldes med abrikoser, mandler og kørvel, som er hakket fint. Dernæst brunes koteletterne i olie på en varm pande og kommes i et ildfast fad. Det stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 12-15 minutter. Husk at krydre med salt og peber.

Græskarret skæres i grove tern og kommes op i en gryde med olie. Det varmes langsomt op. Når det begynder at stege tilsættes fonden , og der krydres med salt og peber. Låg lægges på, og de dampes, til de er møre.

Tomaternes blomst fjernes, og der laves et kryds i toppen af tomaten. Smørret smeltes og hældes over tomaterne. Det krydres med salt og peber. Stilles i ovn 8-12 minutter ved 200 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7588 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu