Kotelet med grilltomat og dampet græskar

Kotelet med grilltomat og dampet græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 koteletter af 180-200 gram
12 tørrede abrikoser
125 g.mandler
 kørvel
 
 Græskar:
4-500 g.græskar
2 spsk.olivenolie
½ fond
 salt
 peber
 
 tomat:
4 storetomater
2 spsk.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Koteletterne skæres op i den side, hvor sværen sidder og fyldes med abrikoser, mandler og kørvel, som er hakket fint. Dernæst brunes koteletterne i olie på en varm pande og kommes i et ildfast fad. Det stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 12-15 minutter. Husk at krydre med salt og peber.

Græskarret skæres i grove tern og kommes op i en gryde med olie. Det varmes langsomt op. Når det begynder at stege tilsættes fonden , og der krydres med salt og peber. Låg lægges på, og de dampes, til de er møre.

Tomaternes blomst fjernes, og der laves et kryds i toppen af tomaten. Smørret smeltes og hældes over tomaterne. Det krydres med salt og peber. Stilles i ovn 8-12 minutter ved 200 grader.


karakterer:
Opskriften er vist 8065 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu