koteletter af 180-200 gram 4 koteletter af 180-200 gram
12
tørrede abrikoser 12 tørrede abrikoser
125
g.
mandler 125 g. mandler
kørvel kørvel
Græskar: Græskar:
4-500
g.
græskar 4-500 g. græskar
2
spsk.
olivenolie 2 spsk. olivenolie
½
fond ½ fond
salt salt
peber peber
tomat: tomat:
4
store
tomater 4 store tomater
2
spsk.
smør 2 spsk. smør
salt salt
peber peber
Opskrift:
Koteletterne skæres op i den side, hvor sværen sidder og fyldes med abrikoser, mandler og kørvel, som er hakket fint. Dernæst brunes koteletterne i olie på en varm pande og kommes i et ildfast fad. Det stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 12-15 minutter. Husk at krydre med salt og peber.
Græskarret skæres i grove tern og kommes op i en gryde med olie. Det varmes langsomt op. Når det begynder at stege tilsættes fonden , og der krydres med salt og peber. Låg lægges på, og de dampes, til de er møre.
Tomaternes blomst fjernes, og der laves et kryds i toppen af tomaten. Smørret smeltes og hældes over tomaterne. Det krydres med salt og peber. Stilles i ovn 8-12 minutter ved 200 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7940 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider