Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italienske svinekoteletter II

Italienske svinekoteletter II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italienske svinekoteletter II, billede 4 Italienske svinekoteletter II, billede 1 Italienske svinekoteletter II, billede 2 Italienske svinekoteletter II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 små eller 4 store svinekoteletter
 salt
 peber
1 tsk.tørret krydderblanding af oregano, rosmarin og merian
2 spsk.smør
 
1 dåseflåede tomater
2 tsk.reven citronskal
2 fedhvidløg
1 spsk.citronsaft
 hakket persille
 reven citronskal
 


Opskrift:

Gnid koteletterne med salt, peber og krydderiblandingen. Brun dem i smør på en stegepande, ca. 2 minutter på hver side.

Skær tomaterne i mindre stykker og kom den sammen med væden og de 2 tsk. reven citronskal i stegepanden. Tilsæt herefter citronsaft og presset hvidløg.

Dæk med et låg, og lad koteletterne småsimre til de er gennemstegte, ca. 10 – 15 minutter.

Smag evt. til med flere krydderier. Drys hakket persille og reven citronskal over lige inden retten serveres.

Som tilbehør anvendes ris eller pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (27 stemmer)

Opskriften er vist 60398 gange,
og udskrevet 2234 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ciel  -  2016-03-31 10:58:55
Min kæreste og jeg lavede lidt om på retten. I stedet for at bruge merian, brugte vi timian og basilikum og ellers resten, og der kom ikke meget på. Det blev på ingen måde stærkt, og smagte lækkert. Vi kom lidt ekstra citronsaft i, da vi gerne ville have en syrlig ret.


KHA  -  2009-02-27 16:52:04
Endnu en kommentar, hvor der anbefales champignon fra glas. Det kan da ødelægge selv den bedste sovs/ret. I stedet for flåede tomater, bruger jeg hakkede. Er der kun flåede på lager bruger jeg stavblenderen til at dele dem med. Blenderen passer i dåsen, bare hæld lidt af væden fra først.


Kat..  -  2007-10-30 16:20:11
Et glas champinonger... så bliver den perfekt


duchess  -  0000-00-00 00:00:00
tilføjede lidt fløde, for den var lidt stærk for børn