Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fadkoteletter i sur-sød sauce

Fadkoteletter i sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 fadkoteletter, 1 cm tykke uden ben
10 g.smør
150 g.frosne miniløg
300 g.frosne haricots verts
 salt
 peber
 
 Sauce:
2 spsk.Rødvinseddike
2 spsk.Ananassaft (juice)
2 1/2 dl.Hønsebouillon
1 spsk.Sød chilisauce eller tomatpure
1 1/2 spsk.farin eller sukker
3 tsk.majsstivelse
 
 Tilbehør:
4 dl.løse ris
 små skåle med rosiner
 en lille dåse ananas i tern (200 gram)
 


Opskrift:

Pisk alle ingredienserne til saucen sammen i en skål og stil det parat.

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun dem ca. ½ minut på hver side. Krydr. Med salt og læg dem på en tallerken.

Kom løgene på panden og svits dem til de er tøet op, ca. 2 minutter. Kom bønner ved og vend dem til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grønsagerne af og hold dem varmt tildækket.

Hæld saucen på panden og pisk i den til den bliver gennemsigtig. Læg koteletterne i og lad dem stege heri ca. 2 minutter til de er lige netop gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber.

Anret kødet oven på grøntsagerne og hæld saucen over.

Tips:

Saucen kan tilsættes 1/2 tsk. stødt chili, hvis den ønskes stærkere. Halvdelen af miniløgne kan undlades, og bønnespirer vendes hurtigt i, efter at bønnerne er møre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14455 gange,
og udskrevet 268 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu