Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Djævlekoteletter med bønnesalat

Djævlekoteletter med bønnesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Djævlekoteletter med bønnesalat, billede 4 Djævlekoteletter med bønnesalat, billede 1 Djævlekoteletter med bønnesalat, billede 2 Djævlekoteletter med bønnesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinekoteletter uden ben, ca. 2 cm tykke
2 spsk.dijonsennep
2 frisk chili
4 tsk.citronsaft
1/2 tsk.salt
1 tsk.groft sort peber
1 spsk.olie
4 tandstikkere eller kødnåle
 
 kartoffel bønnesalat:
1000 g.faste kartofler
2 spsk.Vineddike
450 g.grønne bønner, friske eller frosne
2 små rødløg
2 fedhvidløg
1 spsk.olie
2 dl.bouillon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Start med salaten.
Skræl kartoflerne, skær dem i både eller skiver og kog dem næsten møre i letsaltet vand - ca. 10 minutter.
Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem herefter i vineddiken. Læg låg på gryden.

Nip friske bønner og kog dem i letsaltet vand et par minutter. Frosne bønner skal ikke koges (blancheres) først. Svits fintsnittet rødløg og finthakket hvidløg i en gryde i olie og vend bønnerne i. Tilsæt kartoflerne, spæd med bouillon eller vand og lad det koge ved svag varme i ca. 5 minutter til bønner og kartofler er møre. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra vineddike.

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Skær en "lomme" i koteletterne, Rør dijonsennep sammen med grofthakket chili uden frø og mellemvæge, citronsaft og salt. Fyld blandingen i lommen på koteletterne. Brug en teske eller kom fyldet i en plastpose med et lille hul. Luk koteletterne med en tandstikker. Drys groft peber på den ene side af koteletten. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side med pebersiden nedad først. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side. Skær evt. fedtkanten fra koteletterne.

Tips:

Hvis du er til stærkere mad, kan du hakke en hel chili.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 49132 gange,
og udskrevet 946 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

den skæve kok  -  2009-03-06 09:02:17
god opskrift en anderledes måde at få koteletter på, min søn sagde det mindede ham om sommer - god ide at lave denne ret om sommeren. kartoflerne og bønnerne udgjorde det lidt som en let varm kartofel salat, uhmmmm. forslag ift at komme senneps blandningen ind i koteletten; brug en engangssprøjte, fordel intet eller kun et lille rids i koteletten