Tør kødet og drys det med peber. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun koteletterne ved kraftig varme ca. 1 min. på hver side. Steg derefter koteletterne ved jævn varme i 8-10 min - vend dem af og til. Drys med salt.
Løgsauce:
Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt øl og kog uden låg i ca. 2 min. Tilsæt Steak Sauce og salt og bring løgsaucen i kog under omrøring. Smag til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13173 gange, og udskrevet 169 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider