bouillon (terning f.eks. oksekød + vand)5 dl. bouillon (terning f.eks. oksekød + vand)
1½
tsk.
salvie1½ tsk. salvie
1
spsk.
balsamicoeddike1 spsk. balsamicoeddike
1
dl.
rosiner1 dl. rosiner
Opskrift:
Steg koteletter i smør – ca. 4-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag koteletterne af og hold dem varme.
Pil og hak hvidløgsfeddene. Steg dem i smør i en sauterpande. Tilsæt mel og rør det ind i smørret, tilsæt bouillon lidt efter lidt under omrøring, spæd op med fløde, smag til med salt, peber, salvie og balsamicoeddike og tilsæt til sidst rosiner. Lad saucen koge op.
Læg koteletterne i saucen og lad dem simrer med et par minutter.
Server med let kogte grøntsager og kartofler eller pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(22 stemmer)
Opskriften er vist 78587 gange, og udskrevet 1316 gange.
Kommentarer
Dennis - 2016-11-16 10:26:45 Dejlig nem og velsmagende ret. Jeg brugte kapers sammen med rosiner
- 2009-07-29 14:13:41 FØJ FØJ OG ATTER FØJJJJJ.....INGEN i vores familie kunne spise denne ret!!! ADRRRRR..... 0 000000 point!!!
Hanne - 2007-11-19 07:27:50 Man bruger IKKE oksebouillon til svinekød. Brug hønsebouillon og brug meget mindre fløde. Alt for megen fløde giver megen lidt smag af saucen. Så brug kun lidt fløde og jævn eventuelt med maizena.
thomas - 0000-00-00 00:00:00 Smag forsigtigt til med balsamico! der skal måske kun 1/2 spsk. balsamicoeddike til...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider