Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italienske svinekoteletter

Italienske svinekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italienske svinekoteletter, billede 4 Italienske svinekoteletter, billede 1 Italienske svinekoteletter, billede 2 Italienske svinekoteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 svinekoteletter
25 g.smør
1 tsk.salt
 peber
 
 Sauce:
2 fedhvidløg
25 g.smør
 spsk.hvedemel
1 dl.vand
2 dl.piskefløde
5 dl.bouillon (terning f.eks. oksekød + vand)
 tsk.salvie
1 spsk.balsamicoeddike
1 dl.rosiner
 
 


Opskrift:

Steg koteletter i smør – ca. 4-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag koteletterne af og hold dem varme.

Pil og hak hvidløgsfeddene. Steg dem i smør i en sauterpande. Tilsæt mel og rør det ind i smørret, tilsæt bouillon lidt efter lidt under omrøring, spæd op med fløde, smag til med salt, peber, salvie og balsamicoeddike og tilsæt til sidst rosiner. Lad saucen koge op.

Læg koteletterne i saucen og lad dem simrer med et par minutter.

Server med let kogte grøntsager og kartofler eller pasta.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (22 stemmer)

Opskriften er vist 75668 gange,
og udskrevet 1296 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dennis  -  2016-11-16 10:26:45
Dejlig nem og velsmagende ret. Jeg brugte kapers sammen med rosiner


  -  2009-07-29 14:13:41
FØJ FØJ OG ATTER FØJJJJJ.....INGEN i vores familie kunne spise denne ret!!! ADRRRRR..... 0 000000 point!!!


Hanne  -  2007-11-19 07:27:50
Man bruger IKKE oksebouillon til svinekød. Brug hønsebouillon og brug meget mindre fløde. Alt for megen fløde giver megen lidt smag af saucen. Så brug kun lidt fløde og jævn eventuelt med maizena.


thomas  -  0000-00-00 00:00:00
Smag forsigtigt til med balsamico! der skal måske kun 1/2 spsk. balsamicoeddike til...