Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Korteletter i fad

Korteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Korteletter i fad, billede 4 Korteletter i fad, billede 1 Korteletter i fad, billede 2 Korteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
500 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 tsk. Paprika
2 dl. Fløde 9 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Jævning
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Hak løg og skær champignon i skiver og svits i lidt olie i en gryde. Skær peberfrugterne i lange strimler og svits med. Tilsæt grønsagsbouillon, tomatpure og paprika. Lad retten småkoge et par minutter.

Tilsæt fløde og sovsejævner. Sovsen koges igennem og smages til med salt og peber.

Svits koteletterne i olien på en pande. Læg dem i et smurt ovnfast fad og hæld sovsen over.

Retten bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter.

Serveres med ris eller kartoffelmos.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (117 stemmer)

Opskriften er vist 233603 gange,
og udskrevet 12072 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12236 (2913 kcal)
KJ pr. Pers. 3059 (728 kcal)
Vægt ialt 3342 gram
Vægt pr. Pers. 835 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 366 KJ (87 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ann-Christin Nordendal  -  2013-12-30 22:37:48
Det er en virkelig god opskrift, mange tak for det! Den har jeg brugt flere gange. MUMS! :)

Peder  -  2013-03-10 12:07:44
Det var en god ide med cocktailpølserne. Jeg brunede dem sammen med løg og champion, og havde dem så med hele vejen uden at de flækkede. Husk at cocktailpølser både kan købe på dåse og i indpakninger uden væde. Dem i dåse har en mere røget smag. Så det er smag og behag hvilken slags man foretrækker.

  -  2012-01-09 16:29:12
Prøv at putte coctailpølser i

Peder  -  2011-12-27 10:23:09
Den er bare super. Jeg kunne bare godt tænke mig lidt røget bacon ``strikket`` ind et eller andet sted. Ved endnu ikke lige hvor, men det vil jeg prøve næste gang at jeg laver det. Det bliver sikkert inden længe.

  -  2011-09-21 14:56:28
den er bare mums....... har lavet den så mange gange efterhånden.... heheh :)

  -  2011-08-18 09:10:38
Lavede retten i aftes og alle var meget tilfredse. rigtig god sovs, brugte 1 rød og en gul pebberfrugt samt okseterning.

Thomas  -  2010-06-01 16:28:00
Nej, retten hedder "koteletter i fad".. Ikke noget med korte eller lange. Men en god gammel klassiker er det

Peter  -  2010-04-13 16:01:34
Den lyder lækker, den skal prøves... Har bare ét spørgsmål: Retten hedder " Korteletter i fad", er der også en ret der hedder "Langeletter i fad"?

Michael  -  2009-10-16 17:02:57
Dejlig nemt at lave. Fantastisk smag. Har lige lavet det, som nu ventes vi bare på ovnen bibber om 20 min. :O)

Helene  -  2009-08-05 14:31:44
Lavede den til min gang på kollegiet, og den var yderst populær! Kan anbefale at putte 1 squash i tern i også.

Michael Steen  -  2009-04-27 19:04:47
rigtig dejlig ret, super nem og hurtig. kom dog lidt hvidløg i for at pifte den lidt op.

connie  -  2009-04-25 19:07:23
super lækker - rigtig god sovs - en ret jeg godt vil anbefale

yelva  -  2009-02-12 11:00:11
Smager bare rigtig godt - puttede en squash i også, det gjorde den ikke ringere

Daniel   -  2008-12-07 18:46:56
Jeg synes bare det er en super ret. jeg elsker den :)

Mads  -  2008-07-27 18:42:44
rigtig god ret. kom gulderødder i da jeg ikke havde nogen champignon :P

Jesper  -  2008-05-20 20:59:49
Jamen jamen den sad lige i skabet.. Jubelen ville ingen ende tage hele familien sad og klappede i deres små hænder....

britta  -  2008-03-14 14:51:52
en god ret, man kan bruge mørbrad eller andet.

Lise-lotte sørensen  -  2008-01-03 14:01:51
det smager super godt

Smeden  -  2007-11-07 15:17:48
Den lyder nem og som den min mormor laver, så den laver jeg til kæresten iaften ! )

A  -  2007-10-14 15:41:05
Det lyder super lækkert, så det vil jeg da prøve at lave til min mand i aften :)

Rebekka  -  2007-09-13 17:17:06
Rigtig god opskrift. Vi nød den meget og lavede ekstra - også god dagen efter som rester

cj  -  2007-07-04 18:16:33
brugte 1 oksebouillon terning for at få mere smag i sovsen ellers en super ret !

Ninna  -  2007-06-04 16:22:42
Super sovs, der sagtes kan bruges til andet også

lili  -  2007-05-19 15:27:22
glæder mig til at lave den

Charlotte  -  2007-04-24 17:14:31
Skal prøve retten i aften! lyder dejlig nem og lækker!

nick carlsen  -  0000-00-00 00:00:00
en rigtig god ret til både børn og voksne